Milyen vállalkozást indítsak, amire van kereslet?
Nálunk a környéken (3. kerület) nincs egyetlen luftballonhámozó sem.
Remélem segítettem.
Kedves első! Köszi a normális választ:) Kp-ből gondoltam, de először anyagi dolgoktól függetlenül gondolkozom...
Kedves második! Ha 11 éve nem dolgozok akkor már nem is kezdhetek vállalkozásba??? Miért is? Hogy eddig miből éltem? Ki mondta, hogy nem dolgoztam? Én csak annyit állítottam, hogy itthon vagyok.
Kedves utolsó! Sokat segítettél igen! Köszi! Már készítem az üzleti tervet!!!!!!!!Nagy ötlet volt!!! Remélem nem előz be senki! :p
Pont azt kellene megtudni hogy mire van az adott helyen kereslet, és miből nincs konkurencia. Máris megvan mit kellene nyitni...
Minden helyen más és más. Nálunk pl a 9e-es faluban van 13 kocsma, szóval kocsmát kár nyitni, meg van 19 bolt szóval kisboltot is kár nyitni.
Sajnos ez nem úgy megy hogy gondolok egyet és nyitok egy üzletet. A legtöbb üzlet megköveteli a szakirányú végzettséget, vagy megfelelő okj-s papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!