Jó fizetésű és érdekes állás?
sziasztok,tudnátok nekem olyan állást mondani amit jol megfizetnek de érdekes munka is? nem valami unalmas? Koszonom a válaszokat.
Ha lehet írjátok mellé mennyi a fizetés kb
Én optometrista vagyok, imádom a szakmám és jól is keresek vele.
De mindenkinek mást jelent az érdekes munkakör, válassz érdeklődési körödnek megfelelően szakmát.
Én nem tarton unalmasnak egy informatikus,programozó vagy éppen hálozat ill. webtervezőnek a mindennapjait.
Ismerősöm programozó tesconál rendszer gazda szerü.Heti 70 oldalt kellett neki tanulnia,de fizetése 500.000ft ami nem kevés.
Egy szerelő,mérnök,gépész,közlekesémérnöknek sincsenek unalmas napjai.Persze egy szerelőnek lehet az,ha mondjuk 1 nap 5 autóra kell tennie téli gumit most írtam valamit.
Mezőgazdaságban viszont vannak olyan munkák amiket egyrészt nem fizetnek meg,és néha unalmas is.
Kedves utolsó!
Mit is takar pontosan ez az IT projektmenedzserkedés?!
Mi a feladatköröd?Programozol is esetleg?Milyen végzettség kell hozzá?
Csak azért érdekel, mert infót tanulok és hát nem tudom h ezen belül is mivel szeretnék pontosan foglalkozni.(jöhet privátban is a válasz,ha nem vagyok túl tolakodó :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!