Milyen munkát válaljak majd magas fantáziával?
Figyelt kérdés
Játékfejlesztő akarok lenni nagyon de az a kérdés is megvan bennem hogy forgatókönyvíró vagy valami más2012. febr. 12. 16:03
1/6 anonim válasza:
A magas fantázia kevés.
Játékfejlesztő az komoly programozói terület, forgatókönyvíró pedig hazánkban halott ügy, mert a filmipar haldoklik, ami meg van, oda kapcsolatok kellenek a bekerüléshez.
2/6 A kérdező kommentje:
Jó azért megtudnák simán tanulni mindent Iq-sem alacsony meg angolul is jól tudok
2012. febr. 12. 16:22
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de ha meg tudod tanulni, akkor gyerünk. Fejleszd magad. Egyébként ha nagyon jó vagy ilyesmiben, grafikus is lehetnél, csak azt is jól kell nyomni.
4/6 Szaboerik981012 válasza:
Szerintem programozónak menj. Nem értek nagyon hozzá de szerintem tanulj meg programozni és elmehetsz annak is. A helyedben valami játékcéghez vagy ilyesmihez mennék dolgozni. Mármint PC játék céghez mint pl. a BLIZZARD. Mondjuk az külföldi de ha nagyon jól tudsz angolul akkor az is jó kis szakma:)
5/6 anonim válasza:
legyél a gyárban a szalag mellett, ha közben fantáziálsz hamar eltelik az idő .)
6/6 A kérdező kommentje:
A fizetés is számit de nagy a fantáziám ezért pénzt is könnyen szerezhet csak követem a fantáziám
2012. febr. 14. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!