Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát válaljak majd...

Milyen munkát válaljak majd magas fantáziával?

Figyelt kérdés
Játékfejlesztő akarok lenni nagyon de az a kérdés is megvan bennem hogy forgatókönyvíró vagy valami más
2012. febr. 12. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:

A magas fantázia kevés.

Játékfejlesztő az komoly programozói terület, forgatókönyvíró pedig hazánkban halott ügy, mert a filmipar haldoklik, ami meg van, oda kapcsolatok kellenek a bekerüléshez.

2012. febr. 12. 16:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó azért megtudnák simán tanulni mindent Iq-sem alacsony meg angolul is jól tudok
2012. febr. 12. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de ha meg tudod tanulni, akkor gyerünk. Fejleszd magad. Egyébként ha nagyon jó vagy ilyesmiben, grafikus is lehetnél, csak azt is jól kell nyomni.
2012. febr. 12. 16:25
 4/6 Szaboerik981012 válasza:
Szerintem programozónak menj. Nem értek nagyon hozzá de szerintem tanulj meg programozni és elmehetsz annak is. A helyedben valami játékcéghez vagy ilyesmihez mennék dolgozni. Mármint PC játék céghez mint pl. a BLIZZARD. Mondjuk az külföldi de ha nagyon jól tudsz angolul akkor az is jó kis szakma:)
2012. febr. 12. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:
legyél a gyárban a szalag mellett, ha közben fantáziálsz hamar eltelik az idő .)
2012. febr. 14. 19:44
 6/6 A kérdező kommentje:
A fizetés is számit de nagy a fantáziám ezért pénzt is könnyen szerezhet csak követem a fantáziám
2012. febr. 14. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!