Apriliaars50 kérdése:
Western Union utalással kapcsolatos dolgok, többi lent?!
Figyelt kérdés
a helyzet az hogy a motoromat egy külföldi férfi meg akarja venni, kérdezte hogy PayPal-on fizethet-e vagy Banki átutalással? mondtam hogy nincs PayPal-om ezért a Banki átutalást választottam, megadtam neki a számlaszámot, hozzá tartozó adatokat, és azt írja Western Union-on keresztül utal, és az én visszaigazolásomra várnak, mivel nála megtörtént a fizetés, azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudom ezt igazolni hogy végre megérkezzen a pénz? a környékemen nincs Western Union... a ezzel kapcsolatban tudna valaki segíteni?2012. febr. 5. 22:53
1/5 anonim válasza:
Úgy, hogy ez büdös nagy kamu, 419-es Scam.
A WU semmiféle visszaigazolást nem igényel. Ő elküldni a nevedre a pénzt (nem kell hozzá bankszámlaszám...) és küld hozzá egy kódot. Te a személyiddel és a kóddal besétálsz akármelyik WU pontba és felveheted a világon bárhol a pénzt.
2/5 anonim válasza:
Mellesleg mivel motorról van szó - és gondolom nem postán szeretnéd elküldeni - minek erőlködik, miért nem fizeti ki mikor eljön a gépért?
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, nem tudtam hogy müködik ez az egész, de ő elvileg utalt a számlámra csak valami visszaigazolást kér, meg hogy menjek be egz WU-ba igazoljam ki vagyok és a számlámon lesz a pénz. lehetséges hogy utalásnál is igazolnom kell magam vagy tuti kamu? amugy futárt küldene a motorért... bennem is megfordult már a kamu gyanu...
2012. febr. 6. 03:38
4/5 anonim válasza:
A WU nem utal sehova, KP_ban tudsz felvenni pénz náluk, pont ez a lényege!
A sima banki átutalásnál sem kell visszaigazolni semmit.
Olvasd el mi az a 419-es Scam és akkor rá fogsz jönni mekkora balek vagy...
Amúgy ha egy ici pici józan eszed van akkor rájössz, hogy pl.: egy Angolnak vagy tököm tudja milyen külföldinek miért érné meg LÁTATLANBA TÉLEN motort venni MAGYARORSZÁGRÓL?! Aztán FUTÁRT küldeni érte, ami nyilván egy vagyonba kerül egy motor esetében. Most tényleg...
5/5 anonim válasza:
Ez nem a 419-es Scam, legalább is eddig nem utal erre semmi. Ettől még átverésgyanús, de látni kéne az eredeti szöveget, lehet, hogy a kérdező nem értette pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!