Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Esti tagozatos OKJ-s sulisok...

Esti tagozatos OKJ-s sulisok is vállalhatnak diákmunkát?

Figyelt kérdés

Most kezdek hétfőn estin OKJ-t, diákigazolványt ad.

Elég nehezen találok munkát, minden a diákmunkákkal van tele.Ilyen sulival is mehetek, vagy csak a nappalisok vállalhatnak diák munkát?

2012. jan. 31. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Diákmunkát elsősorban nappali tagozatosoknak találták ki, aztán ha van valahol szabad hely és nincs ember akkor jöhetnek az estisek. Én egy sima munkahelyre mennék el inkább, és azokra a napokra amikor óráid vannak vagy fizetés nélküli szabit vennék, ki vagy úgy egyeznék meg a főnökkel hogy máskor ledolgozzam.
2012. jan. 31. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Amiket én ismerek diákszövetkezteket, azok nappalis hallgatói jogviszony igazolást kérnek már a belépéshez is.
2012. jan. 31. 22:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.Azért is kérdeztem mert az általam ismert szövetkezetek csak nappalisokat vesznek fel.

De aztán este találtam egy olyat ahol nincs feltüntetve hogy kell a nappalis jogviszony, hát írtam nekik email-t, várom a válaszuk.

Szívesebben vállalnék én is fix állandó főállást, de nagyon nehéz.

Most így annyival könnyebb lesz a helyzetem, hogy itt a környékbe nem igen van, mert vidék.Pestre meg bejárni nekem majd 40 ezer, meg napi 4 óra utazás.Tehát 4 órába nem éri meg, ha nem térít a munkáltató 8-ban meg akkor nem vagyok soha itthon, és gyerek mellet ez nem olyan jó.

Most amúgy is meglesz a bérletem a suli miatt, így nem plusz pénz a munka, inkább megéri.

Bár szívesebben csak májúsig szeretném kihúzni, mert a szezonális munka amit csináltam tavaly is, nagyon jó.Itt van helyben, jól fizet, megbecsülnek és nem robotnak néznek :) Ez ma már ritka.

2012. febr. 1. 07:56
 4/4 anonim ***** válasza:
szia, találtál olyan diákszövetkezetet, ami elfogadja az esti OKJ képzést?
2012. júl. 19. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!