Sopronban keresek munkát. Ötlet?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok,és már ezer helyre jelentkeztem de semmi.Valaki nem tud valamit,akár gyár akár irodai munka,vagy már nem is tudom...2012. jan. 30. 21:06
1/17 anonim válasza:
Sopronból könnyű kiugrani Ausztriába.
2/17 A kérdező kommentje:
Ez tény,de sajna egy mukkot sem beszélek németül,így meg sehová nem vesznek fel.Azért így nem könnyű!
2012. jan. 30. 21:12
3/17 anonim válasza:
4/17 A kérdező kommentje:
Tescoba 5 helyre próbálkoztam,sehova nem vettek fel,mégcsak nem is értesítettek.Pedig oda aztán ész nem kell és egyszer azzal az indokkal nem vettek fel,hogy túlképzett vagyok....Szóval ez van.
2012. jan. 30. 21:22
5/17 anonim válasza:
alapszabály ha a tescoba jelentkezel csak a 8 általánosod van meg..:D
6/17 A kérdező kommentje:
Na ez igaz :)! Akkor nyilván az én logisztikus végzettségem ezért volt nekik "sok"...
2012. jan. 30. 21:25
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi,megkaptam! Bár annál az állásnál nem látok elérhetőséget,se e-mail címet se tel.számot.Az Árkádos munka meg Soprontól kissé messze van de a másikra jelentkeztem,köszike :)!Várom az ötleteket továbbra is!
2012. jan. 30. 22:02
9/17 anonim válasza:
a nagy arcod miatt nem vesznek fel.túlképzett vagy haha,okjn sikerült legalább megszerezni a csúcsszuper logisztikai végzettségedet?képzeld,én diplomával töltök a tescoban.és hogyan kerültem be?nem képzeltem magam többnek,mint vagyok,és másokat sem néztem le.
jöhet a leértékelés.
10/17 A kérdező kommentje:
Nem értékellek le! Az a baj,hogy diplomával sem bírod értelmezni ami írtam.Logisztikus vagyok diplomával én is és erre kaptam egy darab értesítést a tescotól,hogy sajnos túlképzett vagyok.Nem én találtam ki.És mint már mondtam,gyárba is elmennék dolgozni,meg hát ugye a tescoba is csak oda nem vettek fel.Szóval nem hinném,hogy "nagy lenne az arcom".
2012. jan. 30. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!