A magyarok lenézik azokat akik keresnek, de nem találnak munkát?
"Melyik termék?"
Te értetlen vagy eléggé...
Te meg sumák.
Szégyenled?
Észre vetted, hogy nem vagy hiteles?
Tudsz adni munkát. Aztán kiderül, hogy MLM-es vagy.
Most már csak az a kérdés, hogy:
FLP,Nuskin,OVB,Brokernet,Amway, Mandura... valamit kihagytam? :D
Értetlenség 2.0
Talán hagyjuk a feltételezéseidet, jó? Te kaptál már neten munkát?
(Nem tudom mit hagytál még ki, de most valami Kyani is van.. Ez a legújabb, amivel találkoztam. Ja, meg ACN.)
Csak próbálom kihúzni, hogy milyen munkát tudsz ajánlani.. hátha engem is érdekelne :)
De hát ha nem mondod meg.. :D
Nem tudom miért fáj az igazság. Tudom egyes embereket kellemetlenül érint és pont azokat tekinted kellemetlen embereknek akik egyenesek, nyíltak. Szóval számodra azok a kellemes emberek akik sunyik, ferdítenek, ködösítenek, hazudnak. Ez a te brancsod,igazad van, közéjük való vagy.
Nem adok a szádba semmit.., csak próbálom tisztán látni a helyzetet. Azt nem tanították meg neked az MLM csoportterápián, hogy előzd meg az ilyen szituációkat. Tudod, úgy tudod ezt kivédeni, ha nyílt vagy, egyenes vagy, és őszinte. Gondolkoztál már azon, hogy ellentétes (sunyi) emberektől milyen munkát várhat el szerencsétlen álláskereső?
Érdekes, hogy én ma délelőtt 12 kor hívtam be valakit és állást ajánlottam neki, 13-kor megegyeztünk, és este 6kor kezd. És állást kapott, nem csak munkát.
Na ez a különbség az egyenes ajánlat és a sunyi ködösítés között.
"Érdekes, hogy én ma délelőtt 12 kor hívtam be valakit és állást ajánlottam neki, 13-kor megegyeztünk, és este 6kor kezd. És állást kapott, nem csak munkát.
Na ez a különbség az egyenes ajánlat és a sunyi ködösítés között."
Látod, ez a különbség. Beszéltetek. Nem interneten ajánlottad neki. Gratulálok, kerülőúton csak megválaszoltad a kérdést, miszerint kaptál-e már ajánlatot ismeretlenül, emailen. Nem. Akkor mégis hogy várhatod ezt el tőlem? Tudom, sehogy, csak az a perverziód, hogy informálódás nélkül lesunyizol mást. Egészségedre..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!