Mennyire keresnek jól?
Figyelt kérdés
Svájcban a bank igazgatók jól keresnek? Azért érdekel mert nekem régi nagy álmom hogy Svájcban bank igazgató legyek:)2012. jan. 29. 20:11
21/28 A kérdező kommentje:
Kéttannyelvű közgáz.tesiből lettem 4-es a többi tantárgyból 5-ös
2012. febr. 6. 16:07
22/28 anonim válasza:
Végülis a választ már megkaptad valakitől és tőlem is:)
Úgyhogy hajrá én hiszek benned :D !!
Így kell hozzáállni, ahogy Te, senki sem tántoríthat el :)
!!!
23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. febr. 10. 21:48
24/28 anonim válasza:
Majd talán később ráébredsz Te is, hogyan működik a világ és hogy a pénz nem minden(akármekkora közhely)...
Az jó dolog, hogy vannak céljaid, de legalább reális célokat tűzz ki magad elé. Az irreális célok csak csalódáshoz vezetnek. :)
16 évesen a helyedben azon aggódnék, hogy egyáltalán továbbtanulni legyen majd lehetőségem...
25/28 Retekszisz válasza:
Ha valóban ez az álmod, remélem tudod, hogy mi szükséges ahhoz, hogy egy Svájcban bejegyzett bank igazgatói posztját betölthesd. Tudod már, hogy hol fogsz továbbtanulni? És a svájci állampolgárságot, ami ehhez feltétel, vajon hogyan fogod megszerezni? Mert lehetsz bármiylen ügyes, ezt nem fogják csk úgy odaadni még 10 év után sem. Sajnos valóban irreális az álmod. Svájci szervezet főnöke egyszerűen nem lehetsz az ottani törvények miatt. Persze, ha ez az álmod, akkor biztos utánanéztél már, és te is tudod ezt...
26/28 A kérdező kommentje:
Igen, a Bécsi egyetemen szeretnék tovább tanulni és a szüleim tudnák is fizetni. Amúgy meg ha hozzá megyek egy svájci pasihoz akkor megkapom a svájci állampolgárságot. De elmondom hogy nem érdekel az hogy mások mit gondolnak az én céljaimról mert nem nektek kell végig járnotok az utat ami a célomhoz vezet.
2012. márc. 10. 11:57
27/28 anonim válasza:
Hát nem könnyű, angolszász diploma a minimum pl. lse, oxford, cambridge, university of warwick vagy a megfizethetetlen amerikai magánegyetemek (harvard, yale, mit) stb. azt is doktoriig viszed (economics, finance, hasonló szakok) meg van egy mba diplomád is, több nyelvet beszélsz, jó "szolga" leszek (azért jól fizető...) évtizedekig kiszolgálod magad a banknak, hogy össze vissza rángat regionálisan, mindenhol tegyél rendet aztán ha valamelyik országban van cfo üresedés odatesz, ha van valahol ceo üresedés odatesz és már is bakigazgató vagy (ha nem hiszed nézd meg pár bankvezér önéletrajzát, évtizedekig rángatták őket az országok közt a piszkos munkát elvégezni és így mászták meg a ranglétrát). Nőként sajnos nagyon csökkenek az esélyeid, szerintem nem is volt még nagyon női bankigazgató. Személy szerint a befektetés, meg saját pénzügyes dolgok kitalálása amit a soros csinált jobban jövedelmező illetve kevesebb stresszel jár és nem kell évtizedekig taposnod. Tehát én nem sokat tennék arra, hogy bankigazgató leszel, azt elképzelhetőnek tartom, hogy viszonylag jól fizető pénzügyes állásod legyen, de bank igazgató biztos nem leszel nőként, ja és én is leszarom, hogy mások mit gondolnak, ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!