Az újságban folyamatosan hirdetnek, hogy pénzügyi, biztosítási területre keresnek embereket 200 eFt fix + jutalék. Mi ebben a buktató? Valami biztosan lehet, mert egyfolytában hirdetnek, akkor meg gondolom nem töltötték még be az állást.
Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 08:29
1/3 anonim válasza:
Azért van folyamatos hirdetés, mert ez egy tipikusan olyan állás, ahol nagy a fluktuáció. Általában minimum elvárás a vállalkozói igazolvány, a saját autó. Én voltam gyakorlaton egy ilyen biztosítási cégnél, a munka abból áll, h' felütik a telefonkönyvet, és megpróbálnak ügyfeleket szerezni. Ha nem teljesíted a napi, heti, havi normát, akkor egy vasat sem keresel, és ráadásul addig a saját költségedre dolgozol. Jutalék akkor jöhet szóba, ha egy nagy üzletet hozol össze. Úgy kezelik az értékesítőket, mint a taknyos gyerekeket, ha rosszul dolgozol leszidnak, ha jól, kapsz egy céges esernyőt. De nem akarlak lebeszélni, jelentkezz, és szerezz saját tapasztalatot. Egy interjú még nem kötelez semmire.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Valaki másnak esetleg valami más tapasztalata? :-)
2009. máj. 31. 09:43
3/3 anonim válasza:
SZia!
Én biztosítónál dolgozom, nálunk úgy van, hogy 4 hónapig kapunk fix 100.000 ft támogatást de ahhoz be kell vinnünk minimum 10 db magánnyugdíjpénztári, önkéntes nyugdíj, vagy egészségpénztári szerződést, persze feltétel a vállalkozói is, anélkül nem lehet elkezdeni. Jól lehet vele keresni de ahhoz menni kell és csinálni, beszélőke nem árt ha van, meg szorgalom. Sok szerencsét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!