Tudnátok tapasztalatokat írni az ingatlanközvetítői szakmáról?
Én csak érdeklődő szinten voltam pár helyen.. Volt ahol ízt mondták, hvai fixen kaspz nettó 60at a többi jutalék. De a 60at is neked kell előteremtened! Tehát csak magadnak dolgozol. Ha eladsz,bérbe adsz egy lakást vagy bármi mást, abból nem csak te részesülsz hanem a többi referens is... ez asztalpénznek hívják, de van, ahol nem kérnek ilyet, vhol olvastam. De ebben meg azt nem értem, hogy abban nekik mi a haszon ha belőled nekik ne származik haszon? Valami nem stimmel itt.
Szerintem végezz el egy ingatlan közvetítő tanfolyamot, és csináld magad project a legjobb. Magadnak dolgozol. Ugyanakkor ismertem pár embert, akik azt mondták mind, hogy fél évig nem volt semmilyen eladásuk, mert pang a piac, pláne most. Kell előtakarékosság, hogy megtudj élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!