Netes munka lehetoseg? Tandijra!
Netes munka lehetoseg melyet lehet vegezni egyetemi tanulas mellett es ki is fizetnek?
Letezik ilyen es tudtok ajanlani is?
TANDIJ KIFIZETESERE KELL!
A "keress pénzt netezéssel" dolgok MINDEGYIKE átverés. Akik égre-földre esküsznek, hogy ez márpedig nem az, jellemzően ott húznak le a legjobban.
NE fogj bele.
Elsőnek igaza van - az ÖSSZES átverés.
Amit hirdethetsz, ha van pl nyelvtudásod, hogy fordítást vállalsz. De rizikós, hogy bejön-e annyi fordítani való akkor és akkorra kapod meg a pénzt, amikor neked kell.
Nem egészen netes munka - de azzá is tehető pl a skype-on vagy egyéb IM-programmal - vállalhatsz korrepetálást idegen nyelv vagy más tantárgyakból pl álétalános iskolásoknak - kizárólag, ha a van mikrofonotok, mindkettőtöknek, és kizárólag, ha a szülőkkel beszéled meg, és átutalták a pénzt stb.
*általános iskolások
- bocsánat, még nem ébredtem fel :D
Köszönöm a válaszokat. Attól félek én is, hogy csalás a legötbb...azonban vmi állás után kell nézzek....Muszáj a tandíjt kifizessem!
Valakimás tud vmi jót?
Miért kell ennyire hangsúlyozni hogy tandíjra kell meg kismamáknak kell meg rokkantaknk kell. Tökmindegy kinek kell. A csaló munkaadónak mindegy hogy a kismamát, a rokkantat vagy a diákot húzza le, csak az számít hogy kihasználja. Vagy a munkát elvégezteti és nem fizet ki, vagy pénzt kér tőled.
Senki nem fog megsajnálni hogy nincs pénzed tandíjra és ad majd munkát azért hogy otthon ülsz a gép előtt.
Szakmádban dolgozni esetleg?
Plusz mellette egy jó MLM cég(ne harapjátok le a fejem).Én is a kettőt együtt csinálom meg sulit is.
Azért hangsulyoztam ki mert öszitne akartam lenni.
A saját szakmában egyelőre egy picit nehéz lenne (4. éves fogorvos tanhallgató)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!