16 éves leszek június elején, és dolgozni szeretnék nyáron. Mikor kellene elkezdenem a keresgélést, ha valóban szeretném, hogy felvegyenek valahová?
Figyelt kérdés
Ilyenekben gondolkodom, hogy például McDonalds, ahol tízszeres túljelentkezés is volt már... Ötletek? Esetleg sorstársak?2012. jan. 21. 17:07
1/2 anonim válasza:
Figyi amikor én voltam ennyi idős mint te 4 évvel ezelőtt akkor én már Suli után el is mentem egy diákmunkát kínálóm szövetkezethez és ott adtam le a jelentkezésemet, mert egyrészt úgy törvényesebb volt, másrészt úgy hamarabb lehetett munkához jutni. Én javaslom neked hogy amint már év vége van tehát kezditek befejezni a sulit minél hamarabb menj el egy diákszövetkezeti céghez munkaügybe mert akkor mivel ha korábban mész lehet kifogsz egy jó helyet. Mert én csak Június végén mentem és akkor ami szabad hely volt az árú feltöltői meg a szórólapozás ami nem fizetett valami sokat.
2/2 anonim válasza:
Már hétfőn beadhatod a jelentkezést az iskolaszövetkezetekhez. Nem az évzáró után kell rohanni munkáért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!