Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Telemarketing 61 (Boda Ágnes...

Telemarketing 61 (Boda Ágnes Tünde) mit tudtok Róla?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
Egy személy nevének közlése, a beleegyezése nélkül törvényileg nem megengedett!
2012. jan. 20. 20:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Vannak akik a nevüket vagy álnevüket felvállalva hitegetnek embereket és nem lehet ellenük semmit tenni.Ilyenek miatt a tisztességes emberek sem tudnak boldogulni.
2012. jan. 20. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
7%
Hogy létező név vagy sem, annak megállapítása nem az én tisztem. Viszont léteznek személyiségi jogok is..ezvan.
2012. jan. 20. 21:07
 4/7 anonim válasza:
Ez a kérdés engem is nagyon foglalkoztat. Szeretnék külföldön dolgozni és a legtöbb számomra hasznos állást ő kínálja. Ha valakinek lennének tapasztalatai vele kapcsolatban kérem ossza meg velünk.
2012. márc. 26. 14:36
 5/7 anonim válasza:

Sziasztok!

Engem is hasonló kérdés foglalkoztat, mivel ma több jelentkezésemre is elküldte a válaszlevelét.

A problémám az, hogy pénzt kér a közvetítésért (6000 Ft-ot), ami tudtommal, ha nem is ütközik törvénybe, semmiképp sem a megbízhatóságot erősíti és elfogadott...

Tudom, személyiségi jogokat sért ez a kérdés, de én is szeretném tudni, hogy most akkor mi is van.

Persze, ennyi erővel akár maga a hölgy is írhat ide választ, nem tudhatjuk...

De azért köszi előre is! :)

2012. márc. 27. 19:44
 6/7 anonim válasza:

Telemarketing 61? :D:D:D:D Szerintem ne dőlj be de tényleg. Egy rohadt bunkók de tényleg. 2 valós munkát tuti nem kapsz:D fizess be 6 ropit aztán majd átküldik a neved meg az életrajzod valakinek aztán majd az a valaki valamikor felhív vagy megkeres téged.. De ha nem akkor így jártál... Őtőlük nem kaphatod vissza a pénzed mert ugye ők mindent megtettek:D

Szerintem az ilyen kókler csalókat felejtsétek el.

Amugy még azt tudodm róla, hogy egy korosodó kiélt csataló, aki magát fiatalosnak hiszi de igazából nem az... Ennyi...

2012. máj. 2. 08:41
 7/7 anonim válasza:
Facebookon fenn van a feketelistan..
2014. febr. 6. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!