Telemarketing 61 (Boda Ágnes Tünde) mit tudtok Róla?
Sziasztok!
Engem is hasonló kérdés foglalkoztat, mivel ma több jelentkezésemre is elküldte a válaszlevelét.
A problémám az, hogy pénzt kér a közvetítésért (6000 Ft-ot), ami tudtommal, ha nem is ütközik törvénybe, semmiképp sem a megbízhatóságot erősíti és elfogadott...
Tudom, személyiségi jogokat sért ez a kérdés, de én is szeretném tudni, hogy most akkor mi is van.
Persze, ennyi erővel akár maga a hölgy is írhat ide választ, nem tudhatjuk...
De azért köszi előre is! :)
Telemarketing 61? :D:D:D:D Szerintem ne dőlj be de tényleg. Egy rohadt bunkók de tényleg. 2 valós munkát tuti nem kapsz:D fizess be 6 ropit aztán majd átküldik a neved meg az életrajzod valakinek aztán majd az a valaki valamikor felhív vagy megkeres téged.. De ha nem akkor így jártál... Őtőlük nem kaphatod vissza a pénzed mert ugye ők mindent megtettek:D
Szerintem az ilyen kókler csalókat felejtsétek el.
Amugy még azt tudodm róla, hogy egy korosodó kiélt csataló, aki magát fiatalosnak hiszi de igazából nem az... Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!