Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Értékesítői munka a mai világban?

Értékesítői munka a mai világban?

Figyelt kérdés

Ebben az országban mindenki csak eladni akart de kinek?Csak ilyen munkalehetőséggel keresnek meg.:(

Mindenkinek nagyon rossz a helyzete, mindenki ott spórol ahol tud nem vesznek az emberek semmit a legszükségesebbeken kívül.

2012. jan. 19. 11:55
 1/2 anonim ***** válasza:
adjál el legszükségesebbeket!
2012. jan. 19. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

2 diplomával, 3 szakmával és angol és német nyelvvizsgával hasonló cipőben járok én is sajnos. Az ügynökmunkát kívül semmit nem találtam. Elmentem, kipróbáltam és nem kerestem egy forintot sem. 20-an dolgoztunk ott, de senki nem keresett 1 hónap alatt pénzt, de elvileg volt korábban valaki, akinek sikerült néhány hónapig 50-100 között keresnie. Én betiltanám az ügynökmunkát úgy haragszom rájuk. Legalább száz állásinterjúra hívtak be azt hazudva, hogy van fizetés és azután azt mondták, hogy nincs csak azért mondták, mert tudták, hogy el sem mentem volna. Olyanokat hazudnak, hogy havi több millió a fizetés csak azért nem adnak fizut, mert a többszörösét meg fogod keresni semmi munkával stb. Nekik nyilván nincs vesztenivalójuk, mert egyéni vállalkozónak kell lenned, így a járulékokat magad után fizeted, ami havi 50 ezer kb. Ha megkötöl esetleg egy üzletet, akkor tartják a markukat, hogy a nyereség nagy része az övék, stb. Utálatos banda! Szerintem külföldben gondolkozz. Elsősorban német nyelvű területeken. Ott most hiány van nagyon sok mindenből.

2012. jan. 20. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!