Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közepes angol nyelvtudással,...

Közepes angol nyelvtudással, műkörömépítő szakmával, el tudnék helyezkedni Angliában?

Figyelt kérdés

Műköröm, manikűr, pedikűr, minden van.

El tudnék így helyezkedni, keresnek ezekre a munkakörökre nem angol munkavállalókat?

Előre is köszi!

2012. jan. 16. 13:36
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Bocsi az off-ért, de én is ezen gondolkodtam. Készülünk kifele, de ott nem is nagyon láttam még műkörmös helyeket. Kíváncsi lennék, h megy-e. Meg kell próbálni, sok kinn a magyar is, hátha!! :-)

2012. jan. 17. 13:13
 2/3 Lia770330 válasza:

itt a kornyeken biztosan.

keressetek meg a lia@lifefree.co.uk cimen.

2012. jan. 17. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Kereslet szerintem lenne rá, és ahogy elnéztem az itteni színvonalat nem lehet összehasonlítani az otthonival... És az árát is megkérik elég rendesen. Viszont azt nemtudom, hogy milyen papírok kellenek hozá self eployment vagy ilyenek
2012. jan. 23. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!