Milyen munkaközvetítő cégek vannak Budapesten? Érdemes ilyen cégeket felkeresni?
Figyelt kérdés
fél éve keresek munkát sikertelenül.
érdemes felkeresni ilyen cégeket? ők tudnak nekem munkát szerezni? vagy csak lehúzzák a pénzt?
2012. jan. 16. 11:05
1/1 anonim válasza:
SZia!Nekem két munkaközvetítővel volt dolgom Pesten de mindkettő sikeres volt, a végén én választottam. Az egyik az esense, a másik a humáncentrum. Segítettek. De itt konkrét állásokra kell jelentkezni (az oldalukon) és akkor behívnak, úgymond ők zavarják le az első körös interjút.Pénzbe nem került. De ha felvesznek akkor tőlük fog bérelni egy adott cég, a fizetést tőlük kapod és nem attól a vállalattól ahol éppen dolgozol. Velem korrektek voltak.És igen érdemes velük kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!