Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkaközvetítő cégek...

Milyen munkaközvetítő cégek vannak Budapesten? Érdemes ilyen cégeket felkeresni?

Figyelt kérdés

fél éve keresek munkát sikertelenül.

érdemes felkeresni ilyen cégeket? ők tudnak nekem munkát szerezni? vagy csak lehúzzák a pénzt?

2012. jan. 16. 11:05
 1/1 anonim válasza:
SZia!Nekem két munkaközvetítővel volt dolgom Pesten de mindkettő sikeres volt, a végén én választottam. Az egyik az esense, a másik a humáncentrum. Segítettek. De itt konkrét állásokra kell jelentkezni (az oldalukon) és akkor behívnak, úgymond ők zavarják le az első körös interjút.Pénzbe nem került. De ha felvesznek akkor tőlük fog bérelni egy adott cég, a fizetést tőlük kapod és nem attól a vállalattól ahol éppen dolgozol. Velem korrektek voltak.És igen érdemes velük kezdeni.
2012. jan. 22. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!