Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem vesz fel állandóra...

Miért nem vesz fel állandóra a főnököm, már régen kiváltottam a Start kártyát?!

Figyelt kérdés
Fél éve dolgozok egy helyi kisvállalkozónak,havi 15 napot vagyok bejelentve.Kb.1 hónapja megkeresett,hogy váltsam ki a Start kártyát,és akkor felleszek véve állandóra.Boldogan rohantam kiváltani,aznap meg is kapta,viszont azóta sem történt semmi!Kérdeztem tőle hogy mi van,de csak annyit mondott,hogy hamarosan.

2012. jan. 13. 08:19
 1/2 anonim ***** válasza:

há' azé' me' há nem to'm....

kérdezd meg tőle!

2012. jan. 13. 12:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Figyu, már biztos be voltál jelentve?

Csak mert START kártyát az tud kiváltani aki pályakezdő és még SEMMILYEN bejelentett munkaviszonya nem volt...

Start plusz kártyát tudsz kiváltani ha az igénylés időpontját megelőző 16 hónapon belül legalább 12 hónapja, pályakezdő álláskereső esetében nyolc hónapon belül legalább hat hónapja együttműködsz a Munkaügyi Központtal!

Ez gondolom nem fordulhatott elő, hisz a Munkaügyi csak munkanélküliekkel foglalkozik...

Szóval valami bűzlik....

Amúgy meg vigyázz, mert ha jogtalanul váltottad ki a kártyát, de a munkáltató igénybe veszi vele a kedvezményét, akkor később neked kell majd befizetni a jogtalanul be nem fizetett munkáltatói járulékokat...

2012. jan. 15. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!