Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliában, melyik szakkal...

Angliában, melyik szakkal tudnék a legjobban elhelyezkedni? (több infó lent)

Figyelt kérdés
Vagy vendéglátóival, vagy kereskedelmivel, vagy banki ügyintézőivel, vagy vállalkozói ügyintézőivel?
2012. jan. 10. 23:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy csak és kizárólag akkor éri meg kijönni, ha valóban van egy jó nyelvtudásod és értesz is valamihez, ami itt kelendő. (pl. informatika). Véleményem szerint az informatikán belül aránylag jól el lehet helyezkedni és ugyan az elején kevesebbet kapsz mint egy angol, de idővel, ha lesz angol tapasztalatod, akkor előre lehet lépni! Én tavaly októberben jöttem ki, beregisztráltam pár IT-s állásközvetítő portálra, elküldtem pár CV-t és 2 hét alatt 12 megkeresésem volt, ebből 10 konkrét állás ajánlat volt, így gyakorlatilag olyan hamar lett jó munkám, amire nem is számítottam. (Mert ugyan ki lehet jönni mosogatni, meg takarítani, de az szerintem nem életcél, hogy 10-12 emberrel lakj egy házban. Ja! Sohase számold át a fizetésedet forintba! Mert úgy jól hangzik még a minimálbér is, csakhogy az itt sem ér sokat.)
2012. jan. 12. 20:57
 12/12 A kérdező kommentje:

Hát én szeretnék Vendéglátóira menni, vagy Kereskedelmire, nem szakma nélkül akarok kimenni, az angol megy, nem annyira jól, de merek beszélni, ha nem értem amit mondanak, akkor rákérdezek, ha pedig ők nem érteek engem akkor megértettetem magam :)

Mindenképpen valamilyen szakmával fogok kimenni, csak egyenlőre még nem vagyok biztos h milyen szakmával, a diploma szinte biztos hogy kilőve. (Majd max ha ott szereztem pénzt, és úgy döntök hogy mégis kell a diploma, akkor talán)

2012. jan. 12. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!