Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik olyan " netes munka...

Zizoupro kérdése:

Létezik olyan " netes munka ", amiért tényleg fizetnek? Akinek van tapasztalata, és pénzhez is jutott írja le

Figyelt kérdés

2012. jan. 7. 22:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"az Internet a LEGNAGYOBB INFORMÁCIÓFORRÁS már a Világon, szóval olyan nincs hogy ne lehessen pénzt keresni rajta"

Igen, lehet rajta pénzt keresni. Többféle módon is. Ha már információ forrásként hivatkozol rá, akkor például úgy, hogy információt SZOLGÁLTATSZ. A klikkelgetésért nem fizet senki. Képzetlen munkáért, amit egy robot is elvégez (emailek küldözgetése stb.) szintén nem fizet senki.

Az összes toborozgatós internetes "munka" átverés. És te is át lettél verve, a veszteségedet meg úgy csökkented, ha te is átversz másokat, vagyis szervezel magad alá másokat.

Ha nem így lenne, akkor nem linket küldenél (benne a saját kódoddal, ugyebár), hanem leírnád a módszert!

Ugyan, menj már a hülyeségeddel!

2012. márc. 16. 19:47
 12/17 anonim válasza:
Igen, létezik. Én magam vagyok rá a tanú :))) Havi tagsági díjat kell fizetni(10 dollárt) ez kb 3 hónap múlva térült meg nekem... terméket kell reklámoznom. ennyi az egész.
2012. ápr. 13. 21:43
 13/17 anonim válasza:
utolsó: ez a GDI :D
2014. júl. 25. 11:06
 14/17 anonim válasza:

Szia igen létezik én a svájci Heavenly Flowerst használom mint rendszert. Már 3 hónapja csinálom és működik!

Van kifizetés!

Itt nincsenek minősülések, azaz nincsenek gyémánt, smaragd és egyéb igazgatók... mindenki ugyan olyan rangú, egyedül a kezdőcsomagot kell megvenni 89.90€ vagy 169.90€ és ezzel 3 hónapra regisztrálod magad!

Ha érdekel akkor itt találsz több infót és tudsz regisztrálni (a vásárlás az egyben a regisztráció is):

[link]

2014. aug. 24. 18:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Ó te istenbarma
2014. aug. 24. 21:20
 16/17 anonim válasza:
A nagy netes álom meló nem létezik. Egyetemet végzett web programozóknak esetleg. Az átlag ember maradjon csak a youtube nál minthogy átverjék bár az sem aranybánya. Meg kell dolgozni ott is a pénzért mint mindenhol máshol. Lehetőség még az online reklám marketing. Készítesz egy weboldalt, eléred, hogy sokan látogassák és reklámokat jelenítesz meg rajta amik bevételt hoznak. Ez se álom nem fizet sokat csak ha tényleg rengeteg ember látogatja az oldalad. A netes munka se könnyű.
2015. szept. 28. 02:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem létezik ilyen. Elmondom, mikből lehet választani. Van sima pénzlenyúlás, van MLM-átverés és van PTC kattingatás (10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 kattintás után kapsz 0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001 dollárt), meg vannak ilyen telepíthető pénzgyűjtő-programok mint a Cashfiesta, ami jól telenyomja vírussal a géped, oszt fizethetsz a szervizesnek mint a katonatiszt.

Borítékolom neked, hogy egyikkel se fogsz egy sörre valót se összegyűjteni. Ahogy korábban írták, az ilyen "netes munkák" mind átverések.

"Díszpinty? Úgy látom Te is azok közé az emberek közé tartozol, akik azt mondják: " Az internetes pénzkeresés csak egy átverés" A legtöbb tényleg az, ezért van ez az élőítélet és ez a negatív hozzáállás ezekhez a dolgokhoz."

Vajon miért? Tán csak nem azért mert ezekkel vannak tele az internetes fórumok/scam oldalak?

No meg persze a kitalált, ezerszer lejáratott konzervízű kamu sikersztorikkal: "én olvastam valakiről aki látott valakit aki hallott valakiről aki ismert valakit akinek már fizettek..."

Totál meggyőzőek de tényleg :DDDD inkább olvasok Andersent, még az ő könyvei is hihetőbbek.

Sebaj, az ilyenek mennek aztán a Homárra bömbizni, ahol jól megérdemelten körberöhögik őket, hogy úgykellneked, munkaszerződés nélkül minek fogtál bele,vadász-vadász...

Majd ott találkozunk, szeretném látni ahogy meséled, milyen csilliomos lettél :D ja mellesleg a GDI-ről is kiderült közben, hogy átrázás, de végülis a szervezőknek bejött, ők valóban kerestek pénzt a neten :D

2016. aug. 15. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!