A győri Matusz Vad Zrt-nél milyen dolgozni, mennyire megbízható cég, mennyire becsülik meg a dolgozókat, milyen a csapat?
17 éve működő vállalkozás, 100% magyar magántulajdonú.
5000 Partner, 7 milliárd Ft árbevétel a válság óta is folyamatosan növekvő árbevétel. Szerintem ezek beszédes adatok
Jó munkakörülmények vannak, anyagilag is meg vannak becsülve az emberek. A csapat jó, családias a hangulat.
sokan vagyunk itt már 5-10 éve.
gondolom ez elöttem szolo egy közép vezetö a cégnél,kiérzödik a válaszbol...
Csak hogy a valoságban az van hogy a csapat tényleg jo,csak 8 ora helyett 12-16-t dolgoznak és még lehetne sorolni jo sokáig a gondokat.
Saját tapasztalatom a matusznál, mint sofőr.
Napi 12 órát vezettem, és még kb 2-3 órát fogllkoztam azzal, hogy a másnapi fuvart leszervezzük. Tehát napi 15-16 óra megvolt. Másnap természetesen menni kellett ismét. Sokszor nem volt meg a napi 8 óra pihentető alvás, mert hajnalba kelni kellett. Túlóra nincs, mindenért felelsz, és ha valami gáz van úgy beszélnek veled, minta kapca ronggyal. De ezt még ki lehet bíni, mert veszel egy nagy levegőt.
Fizetőképes keresett: Ha 8 órába számolom ki a bérem, akkor havi 78.000 hamisítatlan magyar forintra jött volna ki.
Na ennek tudatában menjen oda vki sofőrnek, főleg ha családja van. (Mert itt mindent felejts el. Gyerek, asszony, barátok)
Nekem majdnem ráment a házasságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!