Tatabányán a Reckitt Benckiser jó munkahely?
Igen szerintem jó én ott dolgozom 12 órába,
kidolgozom a belemet is,de ez relatív.
Regi a kerdes ugyan de hatha nezitek..
Meg mindig 12 oras vagy hogy vannak a muszakok?
"Regi a kerdes ugyan de hatha nezitek..
Meg mindig 12 oras vagy hogy vannak a muszakok?"
Ez voltam én aki írta/kérdezte.
Írásom után nem sokra rá munkába álltam ennél a cégnél és tavaly augsztusig bírtam azt a "fantasztikus" munkahelyet...
Röviden: sz*r hely valóban.Soha életbe nem ajánlanám senkinek se.Munka körülmények nulla,emberrel úgy bánnak mint a kutyával többnyire.Szagokról nem beszélek,pláne mikor fürödhetsz is benne,mert kiömlik a pacsuli pl...
Lábad lerohad,pláne ha 12 órán keresztül egy helybe kell állnod.Ha találsz ott széket amit használni is tudsz megváltás.Nekem abba a roppant kényelmes cipőjükbe totál oda lett a talpam,lábfejem.Hónapokkal a leszámolásom után is már ülő állapotba annyira fájt,hogy... hagyjuk is.Nekem szenvedés volt. Kb február óta múlt el a lábfájdalmam.
Fizetés (attól függ milyen soron voltál és mennyit termeltetek...) 120-140e.Utóbbit 1x kaptam ~10 hónap alatt.
Még mindig 12 órás
1274 ft órabér
Kidolgozod a beled de mar nem bannak ugy az emberrel mint a kutyaval
Céges járatok stb.
Cafeteria 25k szep kartyara 3 hónap utan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!