Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek megéri közalkalmaz...

Szerintetek megéri közalkalmazottnak tanulni? Vagyis hivatalnoknak (aktatologatónak)? Természetesen diplomát adó szakra gondoltam. Pl közszolgálati, igazgatásszervező stb.

Figyelt kérdés

Mindenhol azt hallom, hogy elég könnyű vele elhelyezkedni , az elvégzése sem nehéz (sőt...) és jól megfizetik 150-160 nettó kezdő. És valljuk be őszintén nem sok mindent csinálnak, tehát a sok munkában sem lehet majd megszakadni.... Fejlődni sem kell ez nem egy mérnöki vagy orvosi szak ahol lépést kell tartania változásokkal.

Mit gondoltok?

2012. jan. 5. 08:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Röviden-tömören szopatottból szopatóvá akarsz válni? Nehogy aztán lesüllyedj a "lusta, trehány, nemtörődöm, bugyuta" köztisztviselők közé... Habár - ha a te gondolatmenetedet követjük - ez lesz. Amennyiben el tudod végezni...
2012. febr. 7. 16:27
 12/18 anonim ***** válasza:

ezek szerint, téged (is) az igazság utáni vágy bezérelne erre a pályára,

hogy majd te megmutatod, hogy minden jogszabállyal tisztában leszel, és megtanítod a köztisztviselőket kesztyűbe dudálni a közösség érdekében ?!

Merthogy a beírásaidból nem ez következett ....

2012. febr. 7. 16:49
 13/18 A kérdező kommentje:

Egy percig sem mondtam, hogy szeretnék ilyen szakra jelentkezni.

Képesítésemet tekintve villamosmérnök vagyok de több ismerősöm tanul/akar tanulni igazgatásszervezőnek ezért kérdeztem.

Egyébként ilyen helyeken nem hiszem hogy érdemes törtetni és kiokosítani a másikat ha valamit nem jól csinál, vagy naprakésznek lenni, hiszen a lustább, nemtörődöm kollégák hamar kiutálnának.

2012. febr. 7. 17:50
 14/18 A kérdező kommentje:

Meg tudnátok mondani hogy egy kezdő igazgatásszervező diplomával rendelkező egyénnek mennyi a fizetése?

Azt tudom hogy ez függ attól is hogy hol dolgozik de mondjuk egy tól-igre lennék kíváncsi és legyen mondjuk 1 db középfokú nyelvvizsgája is.

2012. febr. 19. 18:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Te szent isten........
2012. ápr. 16. 08:30
 16/18 anonim ***** válasza:

eddig osztottad az észt, hogy ennyi, meg annyi,

most meg megkérdezed, hogy mennyi?

még azt sem tudod, hogyan kell utánanézni ... egy napot nem adnék neked a hivatalban ...

egy felsőfokú végz. kezdő fizetése kb br 120.000,-

ha van 3 db felsőfokú nyelvvizsgája, akkor megvan a br. 150.000 is

2012. ápr. 16. 21:23
 17/18 anonim ***** válasza:

[link]

hogy tudd azt is, hogy mit szorozzál: 38650,-Ft

(2008. óta)

2012. ápr. 16. 21:32
 18/18 anonim válasza:

Kedves Nagyokos!

Ha már ilyen jól tájékozottnak gondolod magad, akkor miért nem nézel te magad utána, hogy mennyi is a köztisztviselői illetmény alap? Jah, igen hisz azzal sem vagy tisztában, hogy mi is az?

2013. márc. 15. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!