Ki dolgozik a Zepternél? Megéri belevágni? Nincs semmilyen jövedelmem jelenleg.
Ha sok ismerősöd van akik kaphatók ilyen bóvli sz@rok megvételére (és nem számít, hogy utána téged fognak szidni miatta) akkor egy ideig még egész normális (értsd: minimálbérnél több) bevételed is lehet a dologból.
Gondolom nem hosszútávra tervezed, úgyhogy...
Ezt mégis miből szűrted le, hogy nem dolgoztam a Zepternél?
Abból, hogy le bóvli sz@roztam a bóvli sz@raikat vagy abból, hogy feltételezni mertem, hogy nem hosszú távra tervezel?
Amúgy de, dolgoztam, hála a jó égnek nem, mint értékesítő munkatárs (aka rabszolga, a vezetőség csak így hívja őket...)
Hát figyelj, ami bóvli az bóvli, nincs mit szépíteni rajta :D
Aki eladóként dolgozik a Z.-nél annak nem a minőségellenőrzés a dolga hanem a nagybetűs ELADÁS! Bármi áron bárkinek bármikor.
Van otthon amúgy egy csomó Zepteres cuccom (hoztuk haza anno, mert kutyának nem kellett :), legtöbbja még ma is működik (óra, hőmérő, serpenyő, kézi masszírozó, egyéb szir-szar) de a minőségtől olyan messze vannak mint én a jó munkaerőtől! :D
Úristen... :)
Nem vagy egészen normális igaz? :D
1. Ha dolgoztál volna ott (bármilyen területen), akkor tudnád, hogy semmit nem kell megvenned, hogy belépj.
2. A "bóvli sz@r fazekak"-re örökgaranciát vállal a cég, melyet az edény alján jelzett sorszámmal biztosítanak és '91 óta egy edényt sem vittek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!