Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen lovas munkákat ismertek?

Milyen lovas munkákat ismertek?

Figyelt kérdés
Ismertek valami lovas melót? Mert imádom a lovakat! Sajátot is szeretnék, és valami lovakhoz illő munka érdekelne. Előre is köszi a válaszokat!
2011. dec. 22. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Szokott lenni farmokon lovak mellé gondozói állás.Olyan ember aki nemcsak a lovakkal foglalkozik,hanem kis is takarít utánuk..Olyan mindenes..(nem is olyan régen pont ilyen állásra kerestünk megfelelő személyt..a munka Angliában lett volna) De gondolom otthon is vannak ilyen melók..

üdv

2011. dec. 22. 18:15
 2/3 anonim válasza:
Belovagló, lovász, állatorvos vagy segédje, lómasszőr (ez nincs MO.-on), lovasoktató, edző, lótenyésztő, ménesgazda, lovastúra vezető, lovas fotós és egyéb művész, lovas magazinok dolgozói (sportújságíró), kovács és segédje, lovasbolti eladó, bőrdíszműves (aki a szerszámokat készíti), egyéb lovasfelszerelés gyártó, lovas terapeuta (gyógytornász), edző, zsoké vagy versenyző, lóápoló, lovas rendőr, lovas polgárőr (ez inkább önkéntes), cirkuszi előadó lovas show-hoz (pl. voltige), hagyományőrző egyesület, csikós vagy cowboy, lószállító cég... most hirtelen ennyi jutott eszembe, de lehet van több is
2011. dec. 25. 15:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ja és második, sztem te nagyon sok lovas melót írtál, és én már lehet hogy választottam is belőle: lovas túravezető
2011. dec. 30. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!