Valaki tud nekem javasolni munkahelyet Szegeden vagy környékén?
Szeged mellett lakom, van egy érettségim, egy ECDL vizsgám, 22 éves vagyok és jövőre mindenféleképpen el kell helyezkednem valahol.
(Tanultam szakmát,de hoztak egy törvényt,hogy vizsgázni csak B v T kat. jogosítvánnyal lehet menni és nem tudtam megszerezni.)
Tehát nincs jogsim, sem járművem sem.
Szeged mellett lakom, 22 éves lány vagyok. Én már régóta nem találok munkát. :(
Nekem is minél hamarabb el kellene helyezkednem, mert elveszik a bérpótlómat is. Nem elég, hogy alkalmatlan vagyok fizikai munkára, de még ezt a kis kereseti lehetőséget is megvonják, irodára meg sehova nem vesznek fel.
Esetleg ha jó a fizikumod, nem veted meg az ahhoz köthető munkákat, a Corába most árufeltöltőket keresnek.
Milyen oka van annak,hogy nem tudoid megszerezni a B és a T kategóriás jogosítványt?(ja és még egy kérdés: a B kat. az tudom,hogy személygépjármű,de a T az milyen járművekre jó)
Szóval mi ennek az oka? Szervi-egészségügyi fogyaték , tanulás, munka vagy anyagi dolog,vagy esetleg valami egyéb,amire nem gondoltam?A jövőben se gondolkodsz jogsiban?
A T fogalmam sincs mire lehet jó,bár gondolom traktorra(jól gondolom?) ,annak pedig csak akkor van haszna,ha azt akarsz szakma szerint vezetni,de a B a civil életed szempontjából is hasznos lenne,...a csajozásról,munkába járásról,napi dolgok intézéséről nem is szólva...
Szóval mi az oka?
Anyagi problémák miatt nem tudom megszerezni.
A T kat. a traktor+két tengelyes pótkocsi forgalomban.
Majd megszeretném mindenféleképpen a B kat. jogsit,de akkor már nem leszek régen tanulmányi jogviszonyban és akkor már a vizsga maga 200k huf körül van.
Milyen munkakörre gondoltál?
Esetleg el tudom mondani, én miket szoktam nézegetni:
Itt a település fülön beírod Szegedet, majd szűrés gombra katt. Azután az aláhúzott Szeged feliratra, majd a keresés indítására lap alján, a következő lapon pedig a találatok megtekintésére.
Déli Apró hetilap.
Én még azoknak a cégeknek a honlapját is állandóan nézem, amelyek ezeken a portálokon nem feltétlenül hirdetnek, de saját honlapon közzétesznek álláshirdetéseket. Ha van olyan konkrét cég, ahol el akarsz helyezkedni, akkor érdemes nézegetni.
De milyen munkakörre gondoltál?
Én még árufeltöltőnek is elmennék, ha nem lenne olyan egészségkárosodásom, ami van. Addig kell az ilyet is megpályázni, amíg keresik az embert. Lehet a szakmádban el sem tudsz helyezkedni. Én nem tudok, de a szellemi munkát nem tudom alább adni, és látod hol vagyok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!