Független pénzügyi tanácsadó szeretnék lenni. Tudtok ajánlani nekem cégeket, ahol "kiképeznek" és másodállásban tudok ott dolgozni?
Nagyon jól mondod, aki sikeres lehet ugyanolyan feltételek mellett egyik cégnél, az sikeres lehet másik cégnél is. Az egyik fő szempont a vezető. Az enyémnek hálás lehetek, mert abszolút támogat a karrieremben, nem azt tanítja, hogy hogyan adhatok el minél több terméket, hanem hogyan lehetnek teljesen elégedettek az ügyfeleim, ami a mi szakmánkban rendkívül fontos, főleg ha hosszútávra tervez az ember.
Mindezért biztosra vehetem, hogy az én struktúrámban lévő munkatársak is megkapják ezt a támogatást.
Bocsánat a késői reagálásért, de sajnos így karácsony táján nem volt sok időm internetezni (meg kedvem sem, mert meghalt egy nagyon fiatal barátnőm...)
Az a helyzet, hogy nem igazán hallottam semmi jót a pénzügyi tanácsadókról. Sőt, a szüleim tanácsadója lakásbiztosítást váltatott, mert neki így több jutalék járt... Egyébként meg csak egy kedvezőbb csomagról volt szó... Na, de vannak ilyen emberek is.
Én nem a pénzért szeretném csinálni, hanem azért, mert szeretnék segíteni az "egyszerű" embereknek. Ha kapok érte pár forintot, az meg a hab a tortán :)
Szeretnék többet megtudni erről a szakmáról. Először is azt, hogy hogyan működik. Nem szeretnék csak úgy fejest ugrani úgy, hogy nem is nekem való.
Azt viszont jó volt megtudni, hogy nem a cégektől függ a siker, hanem a vezetőktől/csapatoktól. Így mindjárt sokkal barátságosabbnak hangzik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!