Lehet-e két munkahelyem egyszerre?
Figyelt kérdés
Pedagógus vagyok és a nyári szünetben szeretnék dolgozni úgy, hogy közben a tanári állásom nem szünetel. Azt hallottam, hogy 2 munkahelyem nem lehet. Igaz ez? Mért?2009. máj. 17. 19:22
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, én ismerek nálunk 2 középsulis angoltanárt is, aki 2 munkahelyen dolgozik. Igaz angoltanárok, a suli mellett nyelviskolában is tanítanak.
2/5 anonim válasza:
Van valami abban, amit mondasz, ugyanis tudtommal hoztak egy törvényt, hogy ezentúl pedagógusok nem taníthatnak egyszerre több helyen, de nem tudom, hogy ez csak a felsőoktatásban dolgozókra vonatkozik-e. Nekem anno az egyetemen olyan tanárom is volt, aki 6 (!) helyen tanított, de a legtöbb egyetemi oktató is simán megtehette, hogy 3 helyen tanított plusz még otthonra is vállaltak fordítást meg magántanítványokat. Szóval nem csoda, hogy már ezt nem engedik. Nézz utána, mert én is úgy tudom, hogy ezt már megtiltották 2-3 éve.
3/5 anonim válasza:
A közalkalmazottak, köztisztviselők nem dolgozhatnak egyszerre több helyen.
De ha csak mellékesről lenne szó, akkor szerintem simán elvállalhatsz valamit!
4/5 anonim válasza:
Vállalj pótvizsga felkészítést, vagy gyerekmegőrzést olyanoknak, akik nem tudják hová tenni a gyerekeket.
A szülők még örülnének is, ha képzett ember lenne a gyerekkel, aki esetleg még olvas is velük, vagy csinál valami értelmeset. Persze kösd ki, hogy számlát nem tudsz adni, de cserébe minden nap pl. angolozol egy órát velük.
5/5 anonim válasza:
Attól függ milyen munkát végzel. Én mellékállásban dolgozom pedagógussal, aki persze megtartotta a főállását. Nem te leszel az első aki munkát vállal nyárra, hogy javítson anyagi helyzetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!