Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunkánál mennyire ellenőrz...

Diákmunkánál mennyire ellenőrzik a nappalis iskolalátogatási eredetiségét?

Figyelt kérdés
Régen semennyire, kérdés h változott-e valamit ez a szokás.
2011. dec. 15. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mindegyikre diákszövetkezetnél így van e, de ahol én vagyok, fél éve megváltoztatták, hogy csak érvényes diákmatricát fogadnak el.
2011. dec. 15. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Változott, mert sokan bepróbálkoztak hamis papírokkal. Nem ismerős ez valahonnan?
2011. dec. 15. 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Azert egy aprosagra felhivnam a figyelmedet, mindegy mennyire ellenorzik ha veletlenul lebuksz az maganokirat hamisitas.

"Btk. 276. § Aki jog vagy kötelezettség létezésének, megváltozásának vagy megszűnésének bizonyítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú magánokiratot használ, vétséget követ el és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő."

2011. dec. 15. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nme érdemes csalni-
2014. febr. 18. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!