Fxpro metatrader tapasztalatok? Van esetleg jobb is? Sok demót próbálgatok, de valami miatt ez most a kedvenc.
Elnezest a nem megfelelo kifejezesekert.
irni kifejezes annyit tesz "implementalni egy algoritmust"
"robotokat, scripteket, indikátorokat" == "Expert Advisors, Scripts, Custom Indicators"
Ha tavabbra sem erted, inditsd el a mteatradert es nezz szet benne...
Én demon most 3-at próbáltam ki. Az Admiralst, az FXPro-t és az Alparit. Tapasztalataim alapján az Admirals és az FXPro gyakran fagy (főleg a DAX, arany, ezüst). És ha nem tudom lezárni a pozíciót emiatt, akkor súlyos pénzeket lehet emiatt veszteni. Egy csomó fórum van egyébként a neten erről, érdemes olvasgatni.
Elvileg ugyanolyan a demo is, mint az éles számla, inkább a tőzsdepszichológiában van a nagy különbség.
Nekem éles számlám az Alparin van, ott még nem tapasztaltam, hogy fagyna. Igaz, ők állandóan hívogattak, hogy nyissak már éles számlát, meg mikor akarom már a demot lezárni. Ez eleinte idegesített, de rájöttem, hogy nem véletlen. A sok demo foglalja a sávszélességet, ezért fagyogat a másik kettő. Ők soha nem hívtak fel, hogy mi lesz már a demoval.
Egyébként nekem mintha úgy tűnne, hogy éles számlán több a jutalék, de elvileg ez nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!