Mennyi lenne a minimálbér méltányos összege?
Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 15:02
1/18 anonim válasza:
A mai árak mellett?
130ezer LEGALÁBB.
2/18 A kérdező kommentje:
Szerintem nettó 100ezer Ft.
2011. dec. 10. 15:22
3/18 anonim válasza:
90-95 ezer nettó! Több semmiképp!
4/18 anonim válasza:
A parlamenti tolvaj banda mindenkori átlagfizetésnek 25%-a...
5/18 anonim válasza:
Szerintem kisebb minimálbér kellene, hogy azoknak, akik dolgoznának kevesebbért lehessen munkájuk (most sokuk azért nem kap munkát, mert a minimálbért nem tudják ezek a dolgozók kitermelni). Szegényebb keleti megyékben sokan dolgoznának akár a mostani minimálbért 80%áért is.
6/18 anonim válasza:
Netto 160.000 Forint, és akkor senkinek sem lenne probléma a megélhetés.
De!
Ha ennyi maradna sem volna gond, csak akkor az áfa legyen 2% azaz kettő százalék! Plusz töröljék el a jövedéki adóztatást! Ez sokmindenen javitana!
7/18 anonim válasza:
6! és akkor mit adóztatnál? pénz honnan lenne az iskolára, a kórházra és a szociális támogatásokra?
8/18 anonim válasza:
3-as és 5-ös válaszoló!
Próbáltatok ti már minimálbérből megélni valaha?
9/18 anonim válasza:
Igen, amikor a minimálbért 40ezerre emelték nekem 36ezer (bruttó) volt a fizetésem. Albérletben laktam.
10/18 anonim válasza:
200ezer netto. Nem 90 ezer meg 95 ezer. Ezért tartunk itt, ahol tartunk. Mert jó a 90 ezer is.
NEM ELÉG SEMMIRE! 200 ezer netto. 2012 van, EU-s árakon vásárolunk mindent itthon, miért albán fizetésünk van?
200 netto és akkor valami mozdulna valamerre. DE amíg itt 1-2000ft-on vitáztok vagy 1-2 ezer ft téteket emelgettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!