T_A_ kérdése:
Mit csinál egészen pontosan (a valódi gyakorlatban) egy vendéglátó ipari szakmanager?
Figyelt kérdés
Papírom van róla, de csak a másik szakmámban (szakács) dolgoztam eddig. Szerintetek van lehetőség ezen a téren mint asszisztens elhelyezkedni?2011. dec. 9. 01:39
1/2 anonim válasza:
ha tanultad,akkor hogyhogy nem tudod?
amugy kamu a megfogalmazas,arra jo csak,hogy a kisdiak szuleit le lehessen huzni egy jol hangzo nevvel a szakma melle.
uzletvezeto modernizalt/konzumizalt neve,ennyi.
2/2 A kérdező kommentje:
Talán rosszul tettem fel a kérdést. De gondolj csak bele, hogy egy háziasszony is főz otthon 3-4 főre és egy szakács is főz a munkahelyén x főre... és nem csak annyival van több dolga hogy az adagokat megszorozza 10-el... ;) Az egy dolog hogy a leírásokban , a tanultakban mi van és megint más dolog hogy a való életben mit kell csinálnia.
2011. dec. 11. 01:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!