Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » G4S, Brink's -hez milyen...

G4S, Brink's -hez milyen nehéz bekerülni, ATM kezelő, pénzszállító munkakörbe?

Figyelt kérdés

Ha van olyan aki ott dolgozik vagy dolgozott leírná milyen nehezen vagy könnyen és, hogy hogy jutott be oda? Szeretnék dolgozni valamelyiknél, de nem tudom, hogy merre "induljak".

Köszönöm annak aki válaszol

2011. dec. 3. 12:25
1 2 3
 11/21 antalszabi válasza:
Szia én voltam G4S-nél értékszállító az órabér alacsony,éjszaka nincs meló,két nap munka kettő szabad,5000 étkezési,utiköltségtérítés,pótlékok 240 óra 120 nettó lejelentve 2007-ben vidéken. De állandóan ellenőriznek lesből és nyáron megfőssz ugyanolyan agyatlan őrként kezelnek mint mindenkit,bekerülni nem nehéz fedhetelenségi,pszichológia fegyvervizsga kell felvétel szinte mindig van az atm-es jobban keres és kevesebbet dolgozik, a cég küld el tanfolyamra pestre. Próbaidő 3 hónap addig mész minden fele. Remélem segített
2013. febr. 15. 12:35
 12/21 antalszabi válasza:
A Brink's -et nem ismerem felénk nincs ami állítólag jó na,de bekerülni nehéz az a JNT.
2013. febr. 15. 12:39
 13/21 anonim válasza:

Sziaszok! Én 8 hónapig voltam Brinks-es. Pénz feldolgozó.

Azt tudom tanácsolni, hogy kerüljétek mind azt a bizonyst...

A melo 19.30 tól szakadsig volt hogy 13.00 kor is ott ültünk. A fizetés nevetséges. A túlórákat nem szeretik fizetni inkább csusztatnak. Ünnepek nincsenek! Emberszámba nem vesznek inkább robotként kezelnek de a rabszolga sem rossz kifejezés , ezt az egyik fönök mondta is nekünk.

Ha már mindenképpen pénzszállitó akkor a Riseket ajánlóm.

2013. okt. 9. 09:20
 14/21 badfacekiller válasza:
Brutto 676 ft,ami kb 500 ft nettóban. Munkaruhát biztosítanak,havi kb 240 óra meló,ami 19-20 napon át 12 órázás! Ez e heti adat! Remélem valaki hasznára lesz!
2014. febr. 7. 11:25
 15/21 anonim válasza:
olyan hülyeségeket tudnak ide írni amugy 137 ezret keresnek minden pótlékkal és túlóra az +50% órabér interneten lehet jelentkezni és könnyű bejutni c-s jogsi előny. nem kell rendőri múlt ez hülyeség!!vagyonőri kell fegyvervizsga maroklófegyvere de nem mindenhól kötelező valahol a cég küld el a Brinks pedig megszűnt valami más a neve és ott is ugyan annyit lehet keresni csak szarabbak az autók és minden szarságért kirúgnak.
2014. febr. 21. 10:20
 16/21 anonim válasza:
138nettó+5000 kajajegy+12,5 szép kártya, napi átlag 10ora
2014. máj. 17. 21:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Most,2015 ben mennyi a fizu?mik a bejutasi feltezelek? Borsod megyeben.
2015. szept. 23. 01:10
 18/21 anonim válasza:

Hali!

Én ezen a héten kerültem be a G4S-hez ATM kezelőbe. Hirdetés útján. Eléggé meg lehetnek szorulva mert amíg ott voltam 2-3-an kiléptek. A fizetés 144.000 + 12500 erzsébet + 5000 szépkari + értékkezelői pótlék 23000 + 5000 utazás hozzájárulás. Pontosan, hogy 10-12órát kell-e dolgozni nem tudom de ezt mondták. És hogy a fegyver csak kellék használni nem kell csak van. Ha valaki dolgozik ilyen helyen atm kezelőkként attól szívesen venném milyen egy munkanap hogy lehet kibirni?

2015. nov. 23. 17:37
 19/21 anonim válasza:
Ja és csak 20 napot kell dolgozni hétvége és ünnepnap szabad fizetik a szabadságot. ez nem hagyományos órabéres vagyonőri munka.
2015. nov. 23. 17:45
 20/21 anonim válasza:
Fél éve jelentkeztem a Gruphoz, a weboldalukon találtam infót, hogy hova küldjem az önéletrajzom és másnap már fel is hívtak. Volt interjú meg egy biztonsági teszt, de hát jogosan mert csak pénzzel kell foglalkozni. Megérte, azóta itt dolgozom értékszállítóként Pesten, és mindig megkapom a fizetésem időben. 174 óra után pedig fizetnek túlórát. 10 évig dolgoztam egyéb helyeken vagyonőrként, de először vagyok teljes munkaidőbe bejelentve.
2015. nov. 24. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!