Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki egy hajón dolgozik annak...

Aki egy hajón dolgozik annak hogy hogy kell ilyen?

Figyelt kérdés

Mármint aki olyan hajókon dolgozik ahol utaznak, tehát nem teher hajón.

Pl ilyen hosszabb utakra (mondhatnánk azt is hogy luxus hajó bár nem tudom hogy annak mit lehet nevezni)

Tehát aki mondjuk egy ilyen hajón kap állást, (egyenruha stb) annak hogy hogy kell sok betegségre tesztet csináltatni? (Pl nemi betegségek, aids, hepatitis stb)

Mert volt egy ismerősünk aki hajón dolgozik és neki kellett.

Hogy hogy ilyeneket kell csinálni egy hajóra?:O

2011. nov. 26. 16:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindenhova kell egészségügyi vizsgálat. Gondolj bele, ott vagytok a hajón "összezárva" utasok és személyzet, valaki elkezdi terjeszteni a betegséget, végigmegy mindenkin, nem kell hozzá szexelni sem. Nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni.
2011. nov. 26. 17:16
 2/10 A kérdező kommentje:

Jó attól mert én nem tudtam nem kell lekezelően beszélni már bocs.

Amúgy köszi.

2011. nov. 26. 17:18
 3/10 anonim ***** válasza:
A hajó egy zárt tér, ahol hosszabb távon össze vannak zárva az emberek, így kiemelten fontos a fertőző betegségek kiszűrése.
2011. nov. 26. 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:

nem azért kell, mert hajóra megy, hanem mert amerikai céghez, és ott tudni akarják, nem-e vagy beteg.

drogteszt is van, nálunk az sem divat.

2011. nov. 26. 18:30
 5/10 A kérdező kommentje:

Hát azért nemcsak amerikai cégnél van ez.

Amúgy az utasokkal mi a helyzet? Vagy ők vígan fertőzhetik egymást? Vagy ott is van vmi efféle?:o

2011. nov. 26. 19:50
 6/10 A kérdező kommentje:

Jah amúgy ismerősünk Angliában él és volt így hajóval pl Ausztráliában (is).

Nem tudom h amcsi hajó volt-e v sem de nekik kellett ilyen.

2011. nov. 26. 19:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha egy utas fertőz meg valakit, azért nem perelhető a hajós cég, az alkalmazottakért viszont ők felelnek.
2011. nov. 26. 20:10
 8/10 A kérdező kommentje:

Ki beszél itt perelésről? Akk az utasoknál n em vizsgálnak ilyet?

Amúgy egy hajós alkalmazott mennyit keres?:o kb...pl az ismerősöm aki ausztráliába is járt és angliába lakik

2011. nov. 26. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:

"Amúgy az utasokkal mi a helyzet? Vagy ők vígan fertőzhetik egymást? Vagy ott is van vmi efféle?:o"

Erre írtam a pert. Ugyanis ha egy alkalmazottra rábizonyítják, hogy megfertőzte egy hajó utazóközönségének egy részét, akkor azért bizony az érintett utasok szép összegekért perelhetik a hajós céget.

Az utasokért nem a cég felel, így tőlük természetesen nem kérnek ilyen szűrést, elég körülményes lenne.

Ha meg van ismerősöd, aki hajón dolgozik, akkor mondjuk kérdezd meg őt, mennyit keres..

2011. nov. 26. 21:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Csak ismerős, nem tartjuk a kapcsolatot. Csak érdekelt h egy ilyen alkalmazott kb mennyit kereshet... főleg ha más kontinensekre is elutaznak.
2011. nov. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!