Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért szégenylem, hogy eladó...

Miért szégenylem, hogy eladó vagyok? (folytatás lent) Miért van ez?

Figyelt kérdés
Több szakmám van. Egyik se kereskedelmi végzettségű. Ha olyannal találkozok, akinek jobban tetszik az ő foglalkozása, mint az enyém, szégenylem, hogy eladó vagyok. Pedig egy elit üzletről van szó, jó fizetéssel.
2011. nov. 26. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
mert egy szégyen szakma, szükségtelen a munkájuk.
2011. nov. 26. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

Az első szerintem menjen a f*szba!

Szerintem meg az a szégyen aki segííílyből él....

Én is voltam eladó jó helyen jó fizetéssel. Részmunkaidőben több volt a fizum, mint egy-két nyomorult irodásnak, de már váltottam mert nem bírtam az állást, meg a hétvégézést. Amúgy jellemzően az emberek lenézik az eladókat, de abba nem gondolnak bele,hogy az "eladóskodás" a legtöbb embernek csak átmeneti munka. Legtöbbje csak fősuli mellett csinálja, vagy aktívan keres közbe más munkát.

2011. nov. 26. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg nem szereted a munkád. ha jól éreznéd magad benne, sz-rlapátolás is lehet, akkor nem érdekel mit gondol róla más.
2011. nov. 26. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:

azért szégyelled, mert magad is többet szeretnél ennél.

ha több szakmád van, próbálj aktívan lehetőséget keresni az elhelyezkedésre.

tudom, hogy ezt könnyebb mondani, mint megvalósítani, de ha nem érzed így jól magad, akkor muszáj, mert hosszú távon rosszat tesz a lelkivilágodnak is.

18:15 te megsértődtél, amiért (szerinted) lenézik az eladókat, de te meg "nyomorult irodásokról" beszélsz. én nem nézem le az eladókat, sőt, azt is tudom, hogy sokaknak átmeneti munka, csak akkor nem nézem semmibe az adott embert, ha ezt az átmeneti munkát (sem) tudja vagy nem hajlandó rendesen végezni, mert neki ez alantas, ő többre hivatott, stb., pláne ha ezt még a vevővel is érezteti. azért valljuk be, Magyarországon elég kevés a nyugati színvonalú eladó, pont mert tojnak bele a munkájukba.

2011. nov. 27. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!