Angliai lakcim nelkul nem lehet allasra jelentkezni? Itthonrol nem tudok keresni aztan ha behivnak kimegyek?
Barátnőmnek sem volt semmilyen szobalány tapasztalata, mivel diplomás laboros, de sajnos az alap angoljával még nem tud a szakmájában elhelyezkedni, ezért hogy mégis legyen valami bevételforrása neki is, írtunk neki egy olyan önéletrajzot amiben világ életében szobalány volt, és ezzel ügynökségen keresztül 1 hét alatt kapott munkát.
Viszonylag jó helyre került mert a főnöke normális, bár iszonyat kemény a meló, fáj mindene, le sem tud szinte ülni a 9 óra alatt, de a vicc az hogy meg is dicsérték, mondván hogy: "Látszik hogy sok év gyakorlatod van." :)
Egy darabig még csinálja, amíg nem teszünk félre annyit hogy az én fizumból is kijöjjünk, aztán megy angolt tanulni.
Az is nagyon frusztrálja hogy a Kolumbiai, Román, Litván, (1 Magyar is van) munkatársai nulla iskolai végzettséggel (született takarítónők), szinte full nulla angol nyelvtudással osztják neki az észt néha, és magyarázzák hogy kell a port jól letörölni..
Sajnos ezeket a békákat le kell nyelni, aztán reméljük jobb lesz később.
en magyarorszagrol, a gumtreen talatam room attendant allast.
elkuldtek a szerzodesem emailben, en meg vissza postaztam nekik.
interju nem volt, csak emaileztunk.
aztan 3 hettel mar kesobb repultem is ki, es munkaba altam.
teljesen valos es korrekt hotelbe kerultem.
de majd ha lesz eleg penzem akkor valtok .
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!