Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliai lakcim nelkul nem...

Angliai lakcim nelkul nem lehet allasra jelentkezni? Itthonrol nem tudok keresni aztan ha behivnak kimegyek?

Figyelt kérdés
Ezt allitja a londonimagyarok.hu! Az jo ceg amugy?
2011. nov. 19. 17:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem baj, ilyen helyekre nem szoktak nagy tapasztalatot várni. jó nagy a fluktuáció amúgy is. és igen, cseszegetnek, hogy gyorsan csináld. az ilyen hotelmunkák a legszarabbak, meg azokban akarnak leginkább megpróbálni átverni, cseszegetnek a legjobban.
2011. nov. 19. 23:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát jó. Ennyi belefér. A lényeg, hogy ez egy módja az elindulásnak. A bér így is magas a magyarhoz képest, szval nem lehangoló egy ilyen meló ezért. Köszönöm a válaszokat.
2011. nov. 20. 00:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek sem volt semmilyen szobalány tapasztalata, mivel diplomás laboros, de sajnos az alap angoljával még nem tud a szakmájában elhelyezkedni, ezért hogy mégis legyen valami bevételforrása neki is, írtunk neki egy olyan önéletrajzot amiben világ életében szobalány volt, és ezzel ügynökségen keresztül 1 hét alatt kapott munkát.

Viszonylag jó helyre került mert a főnöke normális, bár iszonyat kemény a meló, fáj mindene, le sem tud szinte ülni a 9 óra alatt, de a vicc az hogy meg is dicsérték, mondván hogy: "Látszik hogy sok év gyakorlatod van." :)

Egy darabig még csinálja, amíg nem teszünk félre annyit hogy az én fizumból is kijöjjünk, aztán megy angolt tanulni.

Az is nagyon frusztrálja hogy a Kolumbiai, Román, Litván, (1 Magyar is van) munkatársai nulla iskolai végzettséggel (született takarítónők), szinte full nulla angol nyelvtudással osztják neki az észt néha, és magyarázzák hogy kell a port jól letörölni..

Sajnos ezeket a békákat le kell nyelni, aztán reméljük jobb lesz később.

2011. nov. 20. 08:55
 14/14 anonim ***** válasza:

en magyarorszagrol, a gumtreen talatam room attendant allast.

elkuldtek a szerzodesem emailben, en meg vissza postaztam nekik.

interju nem volt, csak emaileztunk.

aztan 3 hettel mar kesobb repultem is ki, es munkaba altam.

teljesen valos es korrekt hotelbe kerultem.

de majd ha lesz eleg penzem akkor valtok .

22L

2011. nov. 20. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!