Szerintetek miért kell egy önéletrajzhoz személyi igazolvány másolatot csatolni?
Figyelt kérdés
Ezt kérik a hirdetésben. Scannelni kell a személyi mindkét oldalát és csatolni az önéletrajzhoz. Nem fura ez kicsit?2011. nov. 16. 18:04
3/3 anonim válasza:
Ne küldd el! Egyébként is fényképes igazolványt csak a tulajdonos hozzájárulásával lehet fénymásolni, önkényesen nem. Még a bankoknak, hivataloknak, adóhatóságnak sem. Olyan pedig nincs, hogy csak úgy állnak Veled szóba (ez a hülyítő szöveg része). Erre senki nem kötelezhet.
Én sehol nem engedtem lemásolni, sem a Magyar Államkincstárnál, sem a saját bankomban. Jöttek a butító szövegükkel, de én meggyőztem őket, hogy nem vagyok hülye, tudom, hogy ez csak duma. Érdekes, mégis tudtam bankszámlát nyitni, hitelt felvenni, kaptam családi pótlékot is, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!