Az északi országokban: ír, norvég, svéd, izland, orosz stb Milyen hiányszakmák vannak?
Kiakarok költözni szakma után. De csak is olyan szakmát szeretnék letenni, amivel biztosan találok kint munkát!!
Lány vagyok, ami szerintem fontos kitétel, mivel egy kovácsnak nem hiszem, hogy eltudnék menni.
Az országokat, nem csak a fekvésük miatt soroltam fel, hanem mert valamiért kivételesen kedvesek számomra!
Nem pont diplomás állásokra hajtok, hanem kifejezetten hiányszakmákra, vagy épp keresett szakmákra.
A gazdaságuk, őszintén nem zavar túl sok vizet.. Mivel ha hiány szakma, bármilyen válság is lehet azt akkor is keresni fogják! Alapjáraton az íreknél még mindig jobban megélnek, mint itt. Az angolok, meg nem hiszem, hogy a saját gazdaságukat kockáztatva hagynák, hogy csődbe mennyen Írország.
Oké Oroszország gazdaságilag nem fejlett, de még mindig jobban megéri, mint itthon. Fél éve tanulok oroszul, és mivel szeretem a nyelvet nem okozna galibát, ha nem csak társalgási szinten sajátítanám el a nyelvet. Egy angol nyelvi program segítségével belekóstolhattam az izlandi és a norvég nyelv rejtelmeibe, a norvég könnyebbnek tűnik, de ha az megvan akkor utána az izlandi sem nagyobb ördöngösség.
A nyelvek elsajátítása a legkisebb probléma számomra.
Szó szerinti szakmákra, szakmacsoportokra gondoltam, amiket meg is neveztek.
De azért köszönöm a válaszod!!! segítség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!