Hol tudnék dolgozni?
Figyelt kérdés
Nappali tagozatos egyetemista vagyok. Még anno vállaltam "fekete" munkát (parkolóőrködés, pavilonépítés), de az ilyen helyeken mindig lenyúlták a fizetésem egy részét (vagy sosem fizettek ki rendesen, mindig azt ígérték, hogy majd odaadják a maradékot, de sosem adták vissza); főállásban nem tudok dolgozni értelemszerűen, olyan mellékállást pedig sehol sem találok, ahova ne kéne valamilyen képzettség (kivéve; mlm, pénzügyi tanácsadó, de ehhez kapcsolatok kellenének, hogy jól menjen, na de olyanom nincs :D). A szüleimtől nem szeretek pénzt lejmolni, és nem is fogok - remélhetőleg -, főleg úgy, hogy az előző vállalkozásuk csődbe ment, és most indítanak egy újat, szóval úgy most igazán nem nagyon van pénzük. Esetleg tudnátok tippeket adni, hogy milyen munkát vállaljak és hol?2011. nov. 11. 15:49
11/14 anonim válasza:
Nem vagy egy kicsit finnyás? :D Ugyanúgy pakolnak árut valószínűleg orvosok, mérnökök stb. is, ha nincs más. Egyébként fordítási vagy ügyfélszolgálatos munkák is vannak diákszövetkezetnél. És ők legalább kifizetnek.
12/14 anonim válasza:
Elkeserítelek: ügyvédjelöltnek sem fizetnek általában. :(
(Sajnos tapasztalat.)
13/14 A kérdező kommentje:
Előző: nem keserítesz el, mert ahogy írtam, nem akarok ügyvéd lenni :D Azelőtti: én mondtam, hogy simán mennék árút pakolni, én akár ások is, ha kell, csak ne ütközzön az iskolai órákkal (ezt a karrier irodások mondták, hogy "Nehogy mán :D"
2011. nov. 11. 16:29
14/14 anonim válasza:
Igen elég sokat tanult, van hogy egész éjszakákat végig tanul, bulizni se jár, mint más egyetemisták. Ami még eszembe jutott nézz szét a környéken ilyenkor sok helyen lehullott a falevél és idős emberek lehet fizetnének érte ha összegereblyézed nekik vagy valami ilyesmi munkákat el lehet vállalni. Mindig nyitott szemmel kell járni, én az egyik munkámat úgy szereztem, hogy összehaverkodtam egy taggal a helyi kocsmában és ő ajánlotta, hogy menjek dolgozni az ő cégéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!