Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres szerintetek egy...

Selymesnyuszi kérdése:

Mennyit keres szerintetek egy üzletkötő, vagy más néven területi képviselő?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom,hogy meg kéne pályázzak egy ilyen állást.Olyan emberek válaszát várnám elsősorban akik dolgoztak ilyen helyen.Mennyit lehet keresni,mik a plusz juttatások?Mik az előnyei és hátrányai?Megéri csinálni.Köszi előre is.
2011. nov. 5. 08:12
1 2
 11/12 Gallai Zoltán válasza:
92%
Szerintem, aki szeret emberekkel foglalkozni, és nem kötődik a 8 órás munkaidőhöz, érdemes belevágni. Az biztos, hogy kommunikációs készség szükséges, mint ahogy az értékesítő szemlélet is, sok a visszautasítás, és a konkurencia is ezért csak akkor érdemes ezzel foglalkoznod, ha van türelmed, kitartásod, és szemléleted a dologhoz. Nincs negatív dolog, azt csak az agyunk kreálja, és akkor csak gátakba ütközöl. Én 15 éve foglalkozom ezzel a szakmálval, nem feltétlenüól kell diplomásnak lenni, de sok esetben (pl. patika látogató) nagy előny. Szeretni kell, vannak negatív, és pozitív hónapok, attól függ mivel foglalkozol, más, és más. Én 10 éve italnagykernek dolgozom, volt benne Dreher, és Coca is. Ahol most vagyok az alapom 130.000Ft nettó, kocsi, és telefon. A jutalék, mint általában, forgalom után 1% a kezdőknek, nekem most 2% tehát 10 milliós forgalom esetén + 200.000Ft. Napi szinten 20-30 üzletet célzok be, van mikor sikerül, van mikor nem. Szabad állás, az időd te osztod be, ha sikeres vagy, nincs aki csesztessen, és örömmel végzed. Remélem segíthettem.
2013. máj. 15. 11:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
azt meg tudná mondani nekem valaki,hogy ti területi képviselők, hogyan keresitek fel a boltokat? úgy értem,hogy kaptok a cégtől egy listát,amin sok bolt van,és te kiválasztasz csakúgy valamennyit,hogy azt ma megnézed? vagy hogy megy ez?
2013. okt. 31. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!