Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi fizetést kap egy...

Mennyi fizetést kap egy gyógyszertári asszisztens? És mit csinál pontosan? Mi a dolga?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 18:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Remélem neked is sikerül!Vannak benne nehézségek és csupa kémia,de én nagyon szeretem!Izgalmas,sosem csinálod ugyanazt és szerintem nagyon jó munka!A gyakorlati helyen ahol vagyok egy szakasszisztens 6 órában bruttó 143.950 Ft-ot keres!Ez nem semmi!Én menni fogok utána továbbképzésre és akkor kiadhatok gyógyszert is!Bár az is elég drága 140-200 ezer Ft!
2009. szept. 18. 10:23
 12/14 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Az a kérdésem lenne, hogy mennyire nehéz egy ilyen sulit elvégezni?Nagyon durva pl. a kémia? Köszi

2011. jún. 20. 18:22
 13/14 anonim válasza:
100%
Szia! Én idén szeptemberben kezdtem ezt a sulit Pécsen, csak jót tudok mondani, a suli és hivatás is tetszik. A kémia nálunk nem olyan vészes, sőt.. :) szerintem tanárfüggő is, de lehet majd később nehezebb lesz. A mi osztályunkban inkább a latin ami necces, mert a nyelvtana eléggé összetett, szerintem csak egyszerű logika.. Én a szakasszisztensit is biztosan megcsinálom és ami a legjobb, hogy ma már az asszisztensek tulajdonában is lehet gyógyszertár, vagyis nálunk így mondták.. Igaz ez? Amúgy az a 6 órás bruttó 143.950 Ft elég jól hangzik egy okj-s szakmáért.. :)
2011. dec. 11. 23:27
 14/14 anonim válasza:

Sziasztok.

Arról érdeklődnék, (bár elég régi topik) hogy még mindig olyan jó a gyógyszertári asszisztens szakma?

Jól lehet vele viszonylagosan keresni?

köszi.

2014. jan. 5. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!