Létezik, hogy mint titkárnő-szerűség ennyit keres?
Van benne valami, amit az utolsó válaszoló írt.
Sok a kamu hirdetés, sok az olyan, aki ki akar zsigerelni, ne legyen magánéleted, gyereked meg aztán pláne ne.
Az én kolléganőmnek sincs diplomája, mégis sokmindenben otthon van a munkája tekintetében, ami nekem hiányozni fog, bármennyit is tanulhatok/tanultam. Na igen, ő már lassan 10 év óta van a cégnél. Ez is egy előny, hogy szépen lassan beletanult mindenbe.
Nyilván valahol el kell kezdeni, aztán egyre feljebb jut az ember.
Viszont ehhez partner is kellett (az elődje), aki volt olyan kegyes és megmutatta neki, hogy mit hogyan kell csinálni.
Na nekem nem valószínű, hogy lesz ilyen tapasztalatom, mert a kolléganőm sokszor sokmindent nem mutat meg. Gondolom félti a helyét, pedig nem akarom elvenni.
Szerintem a fizetésnél az is számíthat, hogy kire mekkora felelősség van bízva. Nyilván nem lehet ugyanakkora a fizetésem, mint a 10 éve ott dolgozó kolléganőmé, mert rá több mindent bíznak, mint rám. Néha ez zavaró, de hát ez van. Megszokod vagy megszöksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!