Elke kérdése:
2011. 08. 01. napjától nyugdíjas vagyok. Sajnos nagyon kevés a nyugdíjam úgy, hogy az idén dolgozok meg 8 órában a régi helyemen. Miért kell nekem nyugdíjjárulékot és TB-t fizetni ha már nyugdíjas vagyok?
Figyelt kérdés
Majd jövőre ha minden igaz akkor 4 órát ne, hogy túl lépjen a megengedet keresetet.2011. okt. 21. 08:11
11/12 anonim válasza:
Örülnék neki, ha a nyugdíjad felét kapnám ha tudnék dolgozni, de NINCSEN hely a sok NYUGDÍJAS miatt. Én meg nem kapcsolom be a fűtést addig, amíg a többi családtag haza nem ér, ezen spórolok nekik, hogy ne azért kelljen több fűtésszámlát fizetni, mert én (sokak szerint jókedvemből) itthon vagyok. Betakarózok 2-3 pléddel és kihúzom valahogy 3-4 óráig amíg hazaér valaki, és akkor van bekapcsolva a fűtés, mert ekkor már igyis úgyis be kellene, mert lassan mindenki hazaér. 73000 a nyugdíj???Aki manapság minimálbérért dolgozik az kézhez kap 60600 ft-ot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CSÓKOLOM
12/12 anonim válasza:
,,Megbízhatóak, mert kell és pontosak. Rájuk lehet számítani." A kedves munkáltató, honnan tudja, hogy a FIATAL pályakezdők nem megbízhatóak, nem pontosak és nem lehet rájuk számítani?????Mindenki azt pofázza, hogy a fiatalok kimennek külföldre, nemhogy az itthon ,,szolgálnának". Csodálkoznak rajta????Hát ezért mennek ki:1. a fizetés legalább 3szorosa az itthoninak, 2. nincs munkalehetőség, ha lenne akkor nyugdíjast alkalmaznak. Lehet kérdezni, hogy én miért nem megyek ki??Mert még annyi pénzt sem tudok összeszedni, hogy a kiutazásomat finanszírozzam, meg ott eléljek vmiből 1-2 hónapig ha esetleg nem találnék munkát. Amúgy meg az lenne a legtisztességesebb, ha aki nyugdíjas és dolgozik, akkor nem kapja a nyugdíját (kedves kérdező is elgondolkodna rajta, hogy akkor megérné-e elvenni más elől a helyet, ha csak minimálbért kapna), a kettő együtt nem tisztességes!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!