Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Otthonról végezhető munkát...

Otthonról végezhető munkát keresek, mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Megakadtam a tanulásban, és úgy érzem, most hiába erőltetném úgysem menne. Arra gondoltam, hogy kihagyok 1-2 évet, és inkább dolgozom valami olyasmit, amihez nem nagyon kell gondolkodni, hanem automatikusan lehet csinálni. Viszont problémát okoz beilleszkednem az emberi közösségekbe, azért arra gondoltam, hogy kezdésnek jó lenne, ha valami otthonról végezhető munkát vállalnék. Valami olyasmire gondoltam, hogy mondjuk heti 1-szer bemegyek a munkahelyemre, és kapok egy paksamétát papírokkal, és azt be kell otthon begépelnem a számítógépre, küldenem vissza a munkahelyemre, ahol fel tudják tenni netre, vagy valami hasonló, nem tudom milyen munkák vannak pontosan. Szerintetek hol érdeklődjek, és mit vállaljak? Mennyit lehet az ilyen melókkal keresni?
2011. okt. 17. 00:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mért kell folyton szexuális célzatú kommentekkel gúnyolódni. Viselkedjetek már emberekhez méltóan!
2011. okt. 24. 21:04
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, miért vetted gúnyolódásnak, kifejezetten segítő szándékkal írtam. Sokan jól megélnek webkamerás szexből - csak azért írtam ide, mert ez is egy lehetőség - persze nem ajánlom neked, mert elég megalázó munka. De tényleg nincs ezen kívül kézzel fogható otthoni munka - ahogy az előttem szólók is írták. Csak MLM - ami ráfizetés. Sajnos ez van:( Én örülnék neki, ha lenne, én is szívesebben dolgoznék otthonról.
2011. okt. 25. 11:02
 13/13 anonim válasza:
2012. aug. 4. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!