Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék pénzt keresni?

Hogyan tudnék pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Novemberben töltöm be a 16-ot. Gimnazista tanuló vagyok. Van valami ötletetek? (Albérletre kéne a pénz, a páromnak, sürgős ügy.)
2011. okt. 10. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Irigylem azt a fiút, akiért egy 16 éves lány elmenne dolgozni hogy kifizesse neki az albérletét!
2011. okt. 10. 18:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Én vagyok a fiú. Irigylem a látnoki képességeid.
2011. okt. 10. 18:47
 3/5 anonim válasza:

Mennyi az albérlet?

Ajánlom figyelmedbe a diákszövetkezetek.

Fizikai melók jobban fizetnek pár száz forinttal (óránként).

Akkor ott vannak még a gyorséttermek... azzal kb. 40.000 forintot tudsz keresni havonta (500 forint/óra, 20 órát dolgozol/hét és 4 hetes hónapokkal számolva :D )

Nem akarok negatív lenni, de a realitás az, hogy nincs diákoknak munka... Általában ezeket a helyeket is felnőttek töltik be, hogy eltudják tartani magukat és családjukat. Mindenesetre sok szerencsét és sikert kívánok.

2011. okt. 10. 19:02
 4/5 A kérdező kommentje:
McDonalds, és ilyesmikre gondoltam én is, de nem töltöttem még be a 16-ot. Mások szerint ha diákszövetkezeten keresztül mennék, az jó sok pénzzel lehúzna. Gondolkoztam már a fekete munkán is. Akárhová elmegyek, és szinte akármit elvállalok, csak legyen pénzünk az albérletre. Havi 40.000 Ft alatt keresünk albérletet (aztán persze amint normálisabb munkánk lesz, költözünk emberibb helyre... de most akármi jó.)
2011. okt. 10. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, hogy neked az is jó lenne, de jellemzően az sincs.

Ahogy mások írták, jellemzően felnőttek vannak azokon a helyeken is.

Mert ők is elvállalják annyiért. Nem tudod, milyen nyomor van odakint, egy-két százaléknyi hihetetlenül jól keresőt leszámítva.

Te hivatalosan még nem is dolgozhatsz, csak a tanítási szünetekben (a nyári szünetről meg már rég lekéstél).

Majd akkor próbálkozz a diákszövetkezeteknél, ha 16 éves leszel, egyébként meg próbáld elfogadni azt, hogy NINCS. Ez az élet, ha mindent meg lehetne oldani, akkor nem lennének csövesek az utcán, meg olyanok, akik felakasztják magukat.

Egyébként sok sikert.

2011. okt. 10. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!