Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most egy kicsit elakadtam:S...

Most egy kicsit elakadtam:S help?!?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék egy kis pénzt keresni de enm tudom hogyan... 15 éves vagyok és Miskolcon élek. Hogyan lehetne pénzt keresni? szinte semmi ismerősöm aki ilyen öreg néni v bácsi. rakjak fel hirdetést? vagy mit?? esetleg nektek nem kell valami segítség?xd jól főzök jól takarítók:) gyerekeket imádom nagyon jól kijövök velük (: ötletek?? köszönöm szépen :)

2011. okt. 4. 20:01
 1/7 anonim válasza:
0%
Minek neked annyira most a pénz??
2011. okt. 4. 20:03
 2/7 anonim válasza:
Sétáltass kutyát. Sok ember szereti az állatokat, de a munkájuk miatt nincs elég idejük a kis kedvencre. Rakj ki plakátokat és várj türelemmel.
2011. okt. 4. 20:04
 3/7 anonim válasza:

tegyél fel cuccokat aukciós oldalakra, én is csináltam, elég jól lehet vele keresni

ami már nem kell rakd fel

16/L

2011. okt. 4. 20:05
 4/7 anonim válasza:
58%
Menj be miskolcon a Meló-Diák nevű céghez, anno én is ott kezdtem, tök jó kis munkákat adnak :) Sok sikert! :)
2011. okt. 4. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:

munka legálisan

14 éve kor alatt művészeti tevékenység pl: színészet

14 éves kortól teszvesz/vatera ill. ha szakiskolába jársz gyakorlatra

15 éves kortól iskolalátogatásival + szülői engedéllyel ISKOLAI SZÜNETEKBEN diákmunka

16 éves kortól diákmunka

2011. okt. 5. 00:25
 6/7 A kérdező kommentje:

minek a pénz.. talán mert venni akarok magamnak dolgokat ?:D

a többinek köszönöm (:

2011. okt. 5. 11:47
 7/7 A kérdező kommentje:
és még annyi hogy szerintetek egy idegenre rábíznák a kutyát vagy bármi mást?? :O
2011. okt. 5. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!