ECDL-es bizonyítvány szerintetek ér valamit álláskeresésnél?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy felhasználói szinten tudom kezelni a számítógépet, de szerintetek érdemes megcsinálni egy tanfolyamot, hogy legyen róla papírom is, és akkor önéletrajzban esetleg jobban néz ki?2011. szept. 30. 10:38
1/4 anonim válasza:
Nekem van.Hasznát még sose vettem
2/4 anonim válasza:
Semmit sem ér, ne adj pénzt a tanfolyamért!
Én kb. 13 évvel ezelőtt tettem le 14 évesen. A 11 éves tesóm is a kisujjából rázza ki.
Amikor behozták, akkor hirtelen nagy divatja lett, és mindenki ilyet akart, mert azt hitte, hogy megkönnyíti az álláskeresést.
Ez igazából szinte csak ismerkedés az Office-al.
Ma már szinte mindenhol követelmény a számtógéphasználat, és pont ez az, aminél nem az számít, hogy van-e róla papír, hanem hogy tényleg tudod-e kezelni.
3/4 A kérdező kommentje:
Valahogy gyanítottam, de igazából kíváncsi voltam, hogy szerintetek ér-e ez valamit.
2011. szept. 30. 12:32
4/4 anonim válasza:
Ha suliba jársz akkor ingyenes, nem?
Akkor azért rakd le, rosszabb nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!