Van valaki akit "bepaliztak" a Roulettes duplázós játékkal?

Nem csinálom, csak jó pártól hallottam, írták, hogy nem megy nekik és nem értik miért nem megy, én segítségként írtam ezt mások részére. De minden kommentet köszönök mert segítenek abban, hogy az emberek elhigyjék, hogy mennyi hülyeség és csalás létezik ami még ha úgy is néz ki hogy valódi pénzkereseti lehetőség, de valójában nem az.
üDV.

Aki hirdeti a rendszert, az azért hirdeti, mert a befizetésed után bónuszt kap ő is. Ennyi az egész.
Én írtam egy saját rulett szimulációt (azaz nem volt benne semmi csalás). automatikus 1 millió forgatás esetén is többször előjött, hogy ugyanaz a szín 20 fölött ismétlődött egymás után. Persze ennek az esélye minimális, mondják sokan. A baj csak az, hogy amint előfordul, minden bukik. Illetve a max. tét miatt (azaz hogy max. 1000 eurót tehetsz az asztalra), alapból halálra ítélt a módszer.
Sőőőőt... A legnagyobb baj. Te egyre jobban azt hiszed, hogy nyersz, ezért duplázol. Vajon felteszed-e azt az 512 eurót (150 000Ft-ot) valamelyik színre, hogy 1 eurót nyerj? Sajnos felteszed, mert azt hiszed, hogy nyersz. De amikor egyszer nem jön össze, akkor véged.
A szimulációimat rengeteg esetre lefuttattam, és automatikusan választott stratégiákra is. A szimuláció azt hozta, hogy a legjobb esélyem akkor volt, ha 1-et, 2-t, 5-öt teszek fel, és ez után abbahagyom a tétet, ha nem nyerek. Sajnos ezzel a módszerrel is biztos a vesztés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!