A párommal Hajóra szeretnénk kimenni dolgozni. Hogy kezdjünk neki?
Alapfokkal ne vágj neki. Mi a szakmátok?
mert alapfokkal csak mosodába mehetnél,oda meg nem engednek a filippinók
én is sokat gondolkoztam ezen (bár én jól beszélek angolul is meg németül is) de mivel vendéglátós gyakorlatom és tanulmányom sincs, ezért én is szobalánynak mehetnék. Aztán úgy döntöttem, hogy annyit végülis Angliában is tudok keresni, így a hajóról lemondtam :D
de sok ismerősöm csinálta/ja és szerették/ik....
8 évvel ezelőtt még az is kapott takarítói állást aki egy szót sem tudod angolul.Ma még az alapfokot is kevésnek tartják.
Egyébként megpróbálhatjátok,de nagyon valószínű,hogy már a felvételi beszélgetésnél kiestek.
A barátom is jelentkezett hajóra.Még otthon meg kellett jeleni egy felvételi beszélgetésre,ahol tesztet kellett kitöltenie,és leellenőrizték a nyelvtudását.Aki elsőre megfelelt,és nem szórták ki,azok kaptak még egy időpontot,de ott már azokkal a külföldiekkel kellett interjún beszélni akiknek végül is dolgozni fog.Itt már élesben beszélni kell idegen nyelven.Ha itt is átmegy,akkor kapni fog egy papírt amiben le volt írva hogy mikor van az indulás,hova menjen,mi lesz a munkája és minden egyéb amire szükség van.Az interjún még kérdéseket is feltehetsz,
A barátom társalgási angollal tudod hajóra menni dolgozni.Jelenleg is kint van valahol a nagy világban..
Én is mentem volna,de engem alapfokkal kiszórtak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!