Balazs00xx kérdése:
Külföldi országokban ahol, te vagy ismerősöd dolgozik, mennyit keresel, keres ő?
Figyelt kérdés
ország, kor , szakma , nyelvtudás, és fizetséget kérlek írjátok le
üdv. köszi
2011. szept. 20. 16:56
11/14 anonim válasza:
Én jó angollal jöttem ki 3 hónapja Londonba, 1,5 hét után, mint konyhai kisegítő dolgoztam, 2 hét múlva pedig kezdek az új helyemen, mint rendszergazda, nettó 1475 fontért.
12/14 A kérdező kommentje:
itt magyarban , sok melóhelyem van, nem istenítem magam, a dumám jó, megbízható és határozott vagyok, stb..stb..stb..
a nyelven javítani valóm van még angol alap van most érettségire tanult nyelv.. bár 1.osztálytól kezdve tanulom ált isi óta.. szóval nem vagyok segg hülye belőle..
akkor amire nagyon rá kell hajtanom az szakma és társalgás szintű nyelvtudás: )
2011. szept. 20. 22:51
13/14 anonim válasza:
azért óvatosan a külföldre rohanással, jó, otthon trutyi a helyzet, de kint sem jobb, aki pl. londonban 1500 fontot keres, az itthoni viszonyokban nagyon jól hangzik, de valójában épphogy elkaristol. ha semmiképp nincs esélyed otthon semmire, akkor talán, de hát pont ezért máshol se nagyon lesz, hacsak nincs szerencséd.
14/14 A kérdező kommentje:
van itthon munkám,de belegondoltam,.. hogy talán ki kéne menni
2011. szept. 23. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!