A Dóri Házban szeretnék dolgozni. Mit gondoltok róla?
Ápoló vagyok,jelenleg munkát keresek.Sok mindent próbáltam már,de most kaptam egy időpontot a pécsi Dóri Ház vezetőjétől egy beszélgetésre.Ez egy hospice intézmény egyébként.Másodállású ápolókat keresnek a házba,havi néhány alkalomra.Ezzel nincs is baj,csakhogy én Pécstől kb.65 km-re lakom,és sokba kerül a buszjegy,bérletet meg nem érdemes venni arra a havi pár alkalomra.12 órás a munkaidő amúgy.Dilemmában vagyok:elvállaljam vagy ne,a pénzre nagy szükségem lenne és a saját városomban nincs munkalehetőség,illetve ilyenek,hogy hegesztő,lakatos,kőműves de ezek ugye kilőve.
Mit javasoltok?
Végezz egy gyors kalkulációt, hogy a fizudból levonva az útiköltséget, több bevételed lesz-e, mint most (ha munkanélküli vagy, akkor gondolom igen). Ha igen, akkor nem kérdés.
Egyébként Pécsre költözés kizárt?
Szia!
Elsősorban minden elismerésem a tiéd!
Nagyon nagy erő kell ahhoz, hogy az ember egy ilyen munkakörben elhelyezkedjen! Idős és felnőtt emberek haláltusája is borzalmas, nem hogy még egy ártatlan gyermeké! Magam is a szakmában dolgozom, de a hospice team munkája még számomra is megterhelő, sokszor feldolgozhatatlan!
Ha megtudod oldani a bejárást és úgy érzed pszichésen is bírod, akkor nagyon sok sikert kívánok neked!
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!